17. mar 2010 6:32
Morda ne sodi ravno sem, ali pac...
hocem reci, da sem zelo vesela, da imamo rubriko oz.stran, kjer lahko sprasujemo, kaj obleci, kje kupiti in za koliko.Pa zastonj nasvete
!
Sama sem vprasala Vendelino za mnenje kljub temu, da rahlo domisljavo mislim
, da se znam oblaciti...No ja.
In sem bila prijetno presenecena, kako je njen odgovor vplival na mojo odlocitev, kaj in kako se obleci ob doloceni priloznosti.Hvala, Vendy.
Ni namrec toliko pomembno, da imamo obleko po zadnji modi, pa da je podpisana s tem in tem imenom, pomembno je, kako v njej zgledamo! Ker ce v njej dobro zgledamo, se tudi pocutimo dobro.Z veliko mero samokritike in obcutka je to verjetno se najtezje.
En dan sem si vzela cas in privlekla na dan vse, kar se da kombinirati za to pomlad. Z grozo sem ugotovila, da v enem krilu (lahko satenasto blago, trapezast kroj) zgledam obupno, celo usmiljenja vredno, ker zelooo poudari trebuh
in je odlocno prekratko, v drugem krilu, ki ima ob straneh siva,ki podaljsata in zozata postavo, pa sem bila sama sebi vsec in je bilo videti, da imam 10 kg manj.Pa nisem pretirana debeluska, ampak ni problem v tem.
To kar sem hotela povedati je, da je vsa umetnost v tem, da napake - ce sploh to so-, znamo kar se da skriti in poudariti kar je lepo, znacilno za nas. In da lahko lepo, celo super zgleda starejsa, malo bolj okrogla zenska s stilom, in dovolite mi reci, zalostno, vcasih celo smesno , preklasta, se bolj pa preokrogla najstnica, ki navlece nase vse, kar je trenutno" in".Pa bi lahko obe super zgledali ce...bi imeli malo vec obcutka, kaj jima dejansko pristoji in kaj ne.
Veliko posrecenih nakupov vam zelim!
lp