29. nov 2009 21:13
gardelin je napisal/a: |
Moram se malo pohvaliti,jaz imam še vedno praznik gardelin |
29. nov 2009 21:13
gardelin je napisal/a: |
Moram se malo pohvaliti,jaz imam še vedno praznik gardelin |
30. nov 2009 9:25
Mi smo tudi praznovali, od petka do nedelje zvečer, v juke boxu imamo na vinil plošči še staro himno pa Internacionalo, in ker juke box seveda dela (hm, na evre ..., ker je prenovljen), smo to seveda tudi poslušali (in zapeli, jasno).
Malo spominov kar dobro dene, ni kaj.
Mamamia
mamamianeznan uporabnik
30. nov 2009 10:00
Za tiste malo mlajše: Naša himna v bivši Jugi. Smo jo imeli radi takrat. http://www.youtube.com/watch?v=-weuSzhwPS4 http://www.youtube.com/watch?v=CQnv2YULoNs ajda66
30. nov 2009 11:10
Tudi mi smo ta vikend peli partizanske in ostale jugo pesmi! Otrokom to ne pomeni nič, nam pa res kar veliko!
30. nov 2009 14:32
Hvala za lepe želje in lep dan še naprej. gardelin
30. nov 2009 14:35
... ti si moj, gardelin ...
Mamamia
mamamia
30. nov 2009 17:43
Ja, ja titovka ,rutica in s ponosom za domovino s Titom naprej.......... macek muri
30. nov 2009 18:54
Jaz imam še vedno spravljeno titovko in rutico....lepi časi so bili to...
lp goga
30. nov 2009 19:12
Jaz tudi, pa tisto bakreno značko
mamamia
30. nov 2009 20:10
Ko sem pred nekaj dnevi gledala na TV oddajo o Romuniji v času komunizma, sem ponovno dobila potrditev o različnih načinih vladanja v času ¨"komunistične diktature". Naš diktator je bil kljub vsemu v primerjavi z ostalimi napreden. Ne razumem pa kako lahko v ZDA živi toliko ljudi različni narodnosti, barv in vere skupaj in so zgradili moćno državo, mi pa teh ubogih nekaj narodov nismo mogli obdržati skupaj. Tudi jaz se rada spominjam časov ko smo bili manj razdeljeni, bolj sočutni in enotni. vikicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Goveji golaž iz pečice