5. okt 2009 15:24
Me prav zanima, kako boš te kroglice naštimal za fotografiranje...kao pridelek z vrta Ognjič
5. okt 2009 15:24
Me prav zanima, kako boš te kroglice naštimal za fotografiranje...kao pridelek z vrta Ognjič
5. okt 2009 15:29
Ognjič je napisal/a: |
Me prav zanima, kako boš te kroglice naštimal za fotografiranje...kao pridelek z vrta Ognjič |
Ti pa spet o kroglicah!!!! Kaj je narobe s tabo, Ognjiček?
Vanja
5. okt 2009 17:28
Ognjič, jaz pa mislim, da si ti mal žleht! Evo, moj pridelek brstičnega ohrovta ni buh ve kaj in se s tem ne mislim hvalit, danes sem poslikal:
Sedem glavičk brstičnega ohrovta ni nekaj s čimer bi se hvalil, kar je res je res.
Tole pa tudi pride med majhne radosti.
ežoj
5. okt 2009 17:43
Ežoj, nevem zakaj mi vleče na smeh
MM
5. okt 2009 18:12
morska medvedka je napisal/a: |
Ežoj, nevem zakaj mi vleče na smeh MM |
Ja, najbrž kakšne majhne radosti.
ežoj
5. okt 2009 18:17
Ežoj, veliko majhnih radosti človek doživlja ob branju tvojih zapisov in občasnem gledanju povsem realističnih fotk
rrr
5. okt 2009 18:18
Kolega Ežoj , ampak kaj maš pa ti za eno sorto brstičnega ohrovta ? Takega še nisem videl, ena gola štibla pa brstičev gor, kje pa je kako listje ? Mislim da bo morala na pomoč Rimljanka, da bo tole čudno sorto umestila v kak botanični rod ali red. Pa je ta tvoj ohrovt sploh za jest ? hedonist
5. okt 2009 19:39
Vanja, tiste kroglice, ki jih je ežoj poslikal, sem imela tokrat v mislih . Dragi ežoj, ti si moja velika radost na kulinariki, čisto zares! in upam, da boš vedno ostal takšen, kot si Ognjič
5. okt 2009 19:50
Ognjič je napisal/a: |
Vanja, tiste kroglice, ki jih je ežoj poslikal, sem imela tokrat v mislih .Ognjič |
Yeah, right!!! and I am the Queen of England!
Vanja
5. okt 2009 19:57
Ežoj, travo bo treba pokosit
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Bretonske palačinke