23. sep 2009 12:00
frina Vsak napiše od sebi, kar hoče. O meni pa, če se jaz strinjam. [solze] F r i n a |
23. sep 2009 12:00
frina Vsak napiše od sebi, kar hoče. O meni pa, če se jaz strinjam. [solze] F r i n a |
kozamurnik
sporočila: 2311
23. sep 2009 13:31
Mene vzradosti, ko se mi kdo iskreno opraviči,ali ko se uspem sama opravičiti komu.To je pravzaprav velika radost,premagati sam sebe in svoj ponos. Tudi na tej strani so včasih posti ,ki kar vpijejo po opravičilu. Majhna radost? Veliko.Ena takih ,da imam čudovito sosedo,ki me povabi na kavo. Nekateri se med saboj sploh ne poznajo ali so na smrt skregani. Nenazadnje,naslov teme mi daje misliti tudi nekaj drugega: ali sodobna generacija sploh pozna občutek" radosti " v pravem pomenu besede? kozamurnik
23. sep 2009 14:36
Ognjič je napisal/a: | ||
|
23. sep 2009 14:37
Ena majhna radost: v projektu varovanju pravic posameznika, ki mi jemlje veliko časa in energije in v katerem bodo v kratkem sodelovali Direktorat za policijo, pristojno Ministrstvo in Varuhinja človekovih pravic ( da se ve, da gre predvsem za svinjarijo državnih organov), smo dobili pohvalo pristojne občine, da smo v vsem pravilno postopali in da smo dobro pripravili poročilo. Imam včasih koga kar raje.
Pred časom sem na enem od forumom odkrila mojega brata. Poznam njegov stil, pa tudi načela, butl pa je imel tudi del svojega imena v niku. Priznam, kriva sem, ker sem se nameravala prijaviti na tisti forum in ga izzivati. Verjemite, da bi vedela, kaj bi ga najbolj podžaglo. Toliko o popolni anonimnosti na forumih.
F r i n a
23. sep 2009 14:37
Kozamurnik, spomnila si me kaj me je resnično vzradostilo. Bilo je sredi avgusta, na bovškem. Stojim ob cesti in buljim v kažipot. V tem trenutku mimo pripelje avto in zadene edino lužo daleč naokoli. Seveda me je pošprical do riti in še malo višje. Besede katere sem izrekla na tem forumu ne morem ponovit. Pa se tip vstavi in pripelje nazaj...in se mi prične opravičevat... Na koncu sva se eden drugem opravičevala, on meni, ker me je pošprical, jaz pa zato, ker sem "grdo govorila". O tem dogodku sem še kar nekaj časa pripovedovala naokoli, ker me je resnično presenetil in vzradostil K
23. sep 2009 14:49
Karmina
tulka
23. sep 2009 15:15
japaja je napisal/a: |
Pa kdo vam je kriv, če se poznate med sabo in sta odprta najmanj 2 foruma, kjer razlagate svoje generalije? Je pa res, da se iz "preprostih ženičk" ni dobro delati norca. japaja |
neznan uporabnik
23. sep 2009 15:24
Sem se včeraj ustavila v kraški gmajni in zrabutala malo ruja, ki že počasi spreminja barve.. In sem se zavedla, da imam noge do tal, da mi je koža prav in da je, kot je na koncu nekega filma dejal glavni akter, nebo modro in trava zelena. Kakšna radost! japaja
23. sep 2009 15:26
Med moje majhne radosti sodi tudi prebiranje kulinarike....dokler kdo ne nasmeti teme, ki nosi čisto drugačen naslov. Ampak jaz še vedno mislim, da drži tista in ene stare stare nanizanke: pa saj smo tukej sami dobri ljudje. In ja, danes sem zadela na lotu! Yes, yes, yes. Pa sem takoj šla po škatlo keksov za moje punce, čeprav bi se komu zadetek 1 EUR zdel bizaren. Glavno, da dogaja! helenag
23. sep 2009 15:33
Meni pa je ponedeljek polepšala naša članica Sladkosnedko, ki mi je poslala svojo pralno kroglico in ni hotela, da jo plačam.... Še enkrat hvala! lepo, da so še taki ljudje, kar jemljem za obvezo, da tudi sama nekaj nekomu podarim! In mu morda polepšam dan...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda