23. sep 2009 14:49
Karmina
tulka
23. sep 2009 14:49
Karmina
tulka
23. sep 2009 15:15
japaja je napisal/a: |
Pa kdo vam je kriv, če se poznate med sabo in sta odprta najmanj 2 foruma, kjer razlagate svoje generalije? Je pa res, da se iz "preprostih ženičk" ni dobro delati norca. japaja |
neznan uporabnik
23. sep 2009 15:24
Sem se včeraj ustavila v kraški gmajni in zrabutala malo ruja, ki že počasi spreminja barve.. In sem se zavedla, da imam noge do tal, da mi je koža prav in da je, kot je na koncu nekega filma dejal glavni akter, nebo modro in trava zelena. Kakšna radost! japaja
23. sep 2009 15:26
Med moje majhne radosti sodi tudi prebiranje kulinarike....dokler kdo ne nasmeti teme, ki nosi čisto drugačen naslov. Ampak jaz še vedno mislim, da drži tista in ene stare stare nanizanke: pa saj smo tukej sami dobri ljudje. In ja, danes sem zadela na lotu! Yes, yes, yes. Pa sem takoj šla po škatlo keksov za moje punce, čeprav bi se komu zadetek 1 EUR zdel bizaren. Glavno, da dogaja! helenag
23. sep 2009 15:33
Meni pa je ponedeljek polepšala naša članica Sladkosnedko, ki mi je poslala svojo pralno kroglico in ni hotela, da jo plačam.... Še enkrat hvala! lepo, da so še taki ljudje, kar jemljem za obvezo, da tudi sama nekaj nekomu podarim! In mu morda polepšam dan...
23. sep 2009 16:01
Moja majhna radost pa je, ko se zvečer s kako dobro knjigo zvalim v posteljo..... res, da mi po kakih desetih minutah začnejo veke dol padat, ampak vseeno......
lp
cervus
23. sep 2009 18:15
Moja majhna radost je ,ko mi mož prinese rožico ,pa magari iz vrta,pa prižgana svečka v zimskih večerih...
lp goga
23. sep 2009 18:43
Končno smo začeli preurejati spodnje nadstropje. Ven smo zmetali vse vgradne omare in ni jih bilo malo. Z možem sva jih znosila na dvorišče, jaz pa sem jih "razstavljala", tako da sem lomila vrata, metala sem jih po tleh, s sekiro odpirala hrbte... in potem vse skupaj lepo zložila na prikolico. Ob tem sem se tako režala, da se je hočeš nočeš začel še mož. Namesto da bi mi bilo težko in da bi godrnjala nad težaškim delom,sem imela takšno veselje . Prava sprostitev. Včasih človek res ne rabi veliko.
jasna
23. sep 2009 19:47
elaphus je napisal/a: |
Moja majhna radost pa je, ko se zvečer s kako dobro knjigo zvalim v posteljo..... res, da mi po kakih desetih minutah začnejo veke dol padat, ampak vseeno......[jezik] lp cervus [kaca] |
23. sep 2009 19:49
Mislila sem napisat knjigo , da ne bom pikolovska ker me je zmotilo "domače" pisanje...selotejp je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom