29. sep 2011 14:07
Jaz pa tiso popolnoma razumem. In vem, da ne pretirava, ker vem, da taki ljudje obstajajo. Taki, ki nimajo smisla za sočloveka, ki ne vejo kje je meja in imajo očitno neke socialne probleme.
In ti komentarji "potem si pa res nekaj posebnega" ali "ti vidiš tisto, česar ni"... so neumestni. Če ona to občuti kot neprijetno, to je neprijetno in pika. Meni se je tudi že to dogajalo (pa ne, nisem nič posebnega), ampak na plaži v množici, kjer je bilo lažje "pobegniti".
Se mi je pa dogajalo tudi, da me je nekdo zasledoval, sicer ne na plaži, ampak v mestu in proti domu. Počakal me je tam, kjer me je očitno večkrat opazil in hodil za mano, zraven pa nekaj momljal. In NE, ni samo hodil za mano, ker sem naredila preizkus-sledil mi je kamorkoli. Bila sem že pošteno prestrašena, potem pa sem se enkrat obrnila in mu povedala, da ga bom stolkla z marelo (zložljivo, ki sem jo imela ravno v roki), če ga še enkrat vidim, da hodi za mano (v resnici ni bil dosti večji od mene in bi bilo to recimo izvedljivo), vse skupaj pa podkrepila še z nekaj kletvicami. Tip je rekel "Adijo", se obrnil in šel
Ko se zdaj spomnim, mi je res smešno, ker sem 14 dni v strahu hodila naokrog, potem sem se ga pa s tako lahkoto znebila.
Tisa, mogoče ti bo pa moj pripetljaj kaj v pomoč
JJ