27. sep 2011 22:04
_tisa_ nisem ravno nek ekspertus kar se tiče hrvaške obale, jo pa vsekakkor letno vsaj 1-2x obiščem za par dni, predvsem pa sama/še z enim dekletom (obe izgledajoči vsaj za eno faks 6ko ) veliko potujem po vse mogočih koncih naše zemljice. Ker sem lovec na morje, se, če je le možno na vsaki teh destinacij tudi kopam. Nekih nadlegovanj še nisem bila deležna. Je bil kakšen žvižg, itak, da gledajo, saj tudi jaz ne grem kot konj s plašnicami mimo meni všečnih pripadnikov nasprotnega spola, ampak tu se pa tudi neha. Tako, da kaj pa vem, očitno ne sevaš prave karme oz. energije, da bi odgnala kakšne takšne čudake - ful pomagajo kaki temnejši, veliki očali, pa OBVEZNO pod njimi zajeban pogled, tudi če se ne vidi skozi. Meni je to še vedno "spucalo" vidno polje.
Ok, ono gor je bilo nekaj vmes med šalo in resnostjo, če pa res pride kakšen nadlegovalev običajno pomaga kakšen močan komentar v stilu, da če ima kakšne probleme ali kaj in zakaj da tako gleda. Namreč, ponavadi taki padejo v kategorijo lajajočih psov, za dejansko grizenje pa zmanjka materiala v hlačah. Na račun te lažne napihnjenosti ponavadi hitro pobegnejo ob prvem "smrtnem" pogledu ali opazki.
Viva Meier