3. mar 2015 8:28
Da malo oživim tole temo... Pred kakšnim mesecem sem se odločila, da mora 5 kg, pridobljenih čez zimo, dol z riti in bokov in me je prepričal tale forum. Moram reči, da v mladih letih nisem nikoli imela težav s težo in sem ved o jedla, kar mi je pasalo. No, leta seveda naredijo svoje...Pa k bistvu - nisem šla na prvo fazo, tudi diete se ne drzim zelo trdno, sem pa popolnoma ukinila kruh in krompir in zmanjšala maščobe. Rezultat je -2,5 v enem mesecu in s tem sem zelo zadovoljna
Pa res nisem lačna, s tem da sem tudi jaz v službi do 5h. Doma popijem samo kavo, v službi potem počasi en nemasten jogurt. Za malico solata z jajcem ali tuno. Ker sem ugotovila, da mi lakote nič ne poveča, včasih tudi kakšno jabolko. Doma kos mesa ali ribe plus zelenjava. Ker je to sele okrog petih, za večerjo ni potrebe. Čez vikend malo drugače, ob enem praznovanju tudi kos sladice, kdaj pa kdaj kozarec vina. Aja, tudi rizoto sem enkrat jedla in ob zelenjavi iz voka rizeve rezance. Danes sem doma in sem imela za zajtrk jajce na čebulo in papriki in malo rikote.primerke
Ta način prehranjevanja se mi zdi primerke tudi za tiste, ki niso za razne hude diete. Gre sicer malo bolj počasi, če je zanesljivo, bomo pa še videli...
astra62