Maltežan

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

24. jul 2009 7:40

tako mlada si še Roncolino? Sicer se mi je res zdelo iz tvojih postov...no, vso srečo najprej pri izpitu za avto in zatem še pri izbiri kužka, no pardon psa!

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

24. jul 2009 10:43

TORTICA je napisal/a:
tako mlada si še Roncolino? Sicer se mi je res zdelo iz tvojih postov...no, vso srečo najprej pri izpitu za avto in zatem še pri izbiri kužka, no pardon psa!
No ja,v primerjavi z večino kulinarike sem res "pamž" {:D] Drugače pa hvala izpit pa avto bosta kmalu,na "kužija" bomo pa še vseeno malo počakali... Roncolino

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

24. jul 2009 11:04

Roncolino, upam, da ti ni preveč nerodno, če te ljudje hvalijo - ampak res si ne morem kaj, da ne bi rekla: da bi le bilo na svetu še več tako razumnih, zrelih in odgovornih mladih ljudi, kot si ti!

Če bi samo pol tistih, ki se imajo (imamo) za odrasle in imajo zato že vse zakonske odgovornosti, o živalih razmišljalo na tvoj način, bi bila lahko zavetišča na tričetrt prazna!

Želim ti veliko lepega še vnaprej, tista štiri leta boma pa tudi mi tukaj na forumu zdržali, da bomo takrat lahko občudovali slike tvojega ljubljenčka, ko jih boš poslala.

Mojca

Roncolino  

25. jul 2009 14:20

Huh,mamaF hvala Upam,da moderatorka ne bo jezna,ampak jaz imam sladkor na višku zaradi moje počitniške jokice.Tole malo bitje mi je povrnilo ljubezen do bokserjev Roncolino

korenckova  

član od: 14.10.2008

sporočila: 222

25. jul 2009 15:09

Simpatičen tale kuža. Verjetno ga komu paziš? korenckova

Roncolino  

25. jul 2009 15:29

Ja,prijatelji so šli na morje in sem z veseljem prevzela mesto varuške Roncolino

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

26. jul 2009 14:24

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj prešala ,mogoče ima kdo isti problem kot moj kuža.Star je dve leti in ima nekakšne napade kot neke vste božjast ( tako je rekel zdravnik) sedaj dobiva zjutraj in zvečel tableto. Zanima me če imajo vseeno napade ?Ima kdo iskušnje s tem? Milži

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

26. jul 2009 16:39

Pseto bo pri nas v tednu, desetih dneh, odvisno kako se bomo dogovorili z vzrediteljem, ker se bomo našli na pol poti in mi tako ne bo treba v Niš po novega družinskega člana. Mi sproti fotke pošilja, samo jih moram dat na nek internet naslov, da jih lahko sem prilepim. Ko mi uspe, pošljem, pa boste videle našega cukrčka. Sin ne gre na morje, ker pride kuža in se bo z njim ukvarjal, ne more ga dočakat (kot vsi mi). Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti