Maltežan

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

22. jul 2009 11:22

Bom kar tukaj pritaknila- mamamia, kako pa kaj vaš novi družinski član? Kakšna fotkica? fresh

vesoljka  

član od: 14.4.2008

sporočila: 134

22. jul 2009 11:34

Tortica, drugače jeseni prihaja nova "runda" mladičkov.. Sama sem bila presenečena, ko se je kake dva meseca nazaj na podarimo.si pojavilo kar nekaj zaporednih oglasov (različnih legel) za meščančke z yorkiji in podobnimi... Pa jeseni tudi marsikatero darilo postane otroku odveč, ko mora le-ta v šolo.. Tko da imaš še kar precej možnosti! ;-) vesoljka

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

22. jul 2009 14:55

Mamamia se je izgubla, Mislim da dobi novega člana v 3 tednih, če me spomin ne zapušča. Tudi jaz komaj čakam slikic.

Vanja

neznan uporabnik

22. jul 2009 15:04

Roncolino, katero pasmo si pa želiš, če ni skrivnost? Ker tole je pa res huda čakalna doba. jancka

Vanja_v_ZDA  

22. jul 2009 15:13

jancka je napisal/a:
Roncolino, katero pasmo si pa želiš, če ni skrivnost? Ker tole je pa res huda čakalna doba.jancka

Mogoče pa rejci čakajo, da naša "mala" ronko odraste

Sicer pa, ronkolino, mi smo pred leeeeti kupovali lovebird (papagaja ljubimčka) in smo se morali peljat 50 km (v eno smer) vsaj 10x, da smo se naučili, kako ravnat z njim in prepričali  gojitelja, da bomo dobri starši. No, tole je bilo čisto zares noro!!!

Vanja

neznan uporabnik

22. jul 2009 15:30

Aaaaaaa!! Hm, sploh mi ni potegnilo :) Glede povezanosti rodovnika, vrhunskega gojitelja in kakovosti legla: naši sosedje so kupili hanoveranca, ki se je rodil brez ledvičk, božček. Pa je bil potomec ne vem kakih vrhunskih staršev, rejci zahtevni, cena astronomska ... pa je kužek po slabih 6 mesecih poginil. Od tega je 5 mesecev preživel hudo bolan in pri veterinarjih. Nikoli ne moreš zares vedet. No, naslednjega so kupili pri čisto drugem rejcu, pa je kuža zdaj star 7 let. Trenutno invalid zaradi neizmerne želje po lovljenju zajcev in fazanov ter malo manj izrazite želje po pazljivosti :) jancka

Vanja_v_ZDA  

22. jul 2009 15:36

tole o ronko sem samo predvidevala. Mogoče sem čisto mimo usekala...

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 22. 2009 15:45

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

23. jul 2009 14:18

Hehe punce...ne čakajo vzreditelji da jaz odrastem.sama čakam,da naredim izpit za avto,pa da bodo finance lastne,pa da bo lastno stanovanje nekje vmes...ker se mi ne zdi pošteno,na vrat na nos letet po kužija,če vem,da mu ne morem nudit 99% oskrbe. Pasma pa seveda ni skrivnost.Aljaški malamut je moja dolgoletna želja Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti