Poletni oblačilni report

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

14. maj 2009 11:35

Spagon, kaj pa Bolha? Jaz imam gor ene črne usnjene Zarine sandale, ki so mi ful ful ful všeč, samo jih ne morem nosit, ker sem si kmalu po nakupu poškodovala nogo in težko hodim v visokih petah. Nosim čevlje 37 ali pa 38, omenjeni so 38. Če te slučajno zanima ... http://www.bolha.com/oglas382863408/obutev-usnjeni

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

14. maj 2009 11:36

Spagon, včeraj sem bila v mestu v Zari in nič podobnega nisem videla. Imajo večinoma samo rimljanke. Včasih zna presenetiti tudi Borovo z usnjenimi čevlji po ugodnih cenah. Ti bi rada salonar?

Sicer grem pa sama te dni v lov za čevlji, imam pa tak problem, da mi je preveč čevljev všeč in tudi številke imajo (39) . Kaj naj naredim??? :) Bankrotirala bom...jaooo.

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

14. maj 2009 12:07

Zara Marisa hvala! Ampak številka 38 mi je prevelika :( Že 37 mi je več ali manj vse preveliko.

Katka ja, salonar bi, oz. nekaj ne preveč sandalastega. Ne veš kako si želim da bi mi bilo preveč čevljev všeč. Bolje imet preveč izbire kot nič. Če ne bo šlo drugače, bom šla res na en izlet v Trst, tam se zmeraj kaj lepega dobi. Po lepih cenah :)

saša

Košuta  

član od: 8.7.2008

sporočila: 199

14. maj 2009 12:33

Spagon, če si iz LJ: - poglej še v Ars (zraven parkirne hiše na Trdinovi) - če cenovno stojiš zelo ugodno, pa preveri stanje v trgovinicah malo naprej od Lunce proti Levu. Tukaj bi se po moje našlo kaj zate. Za izven LJ pa ne vem. Košuta Sporočilo je spremenil(a) Košuta dne 14. 2009 12:34

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

14. maj 2009 16:52

lidka je napisal/a:
...Hej, bejbe, poglejte Polno Juh, v kako visokih petah je presneto dobra bejba. Pa je mala, drobcena... Meni so vedno bolj majhne bejbe na pogled všeč, ja, se mi zdi da vse boljše izgleda na njih...Še če so malo bolj okrogle, ne izstopa toliko, kot če je ženska velika... lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 05. 2009 15:23

Polona Juh je resnično kategorija zase.

V "živo" še je nisem imela priložnosti videti, mi je pa najbolj ostala v spominu iz nedavnega TV filma "Igra parov" (mislim, da je bil takšen naslov). Da si nisem posnela tega filma, si bom težko oprostila. Kot si rekla, lidka, to pa je ženska in pol.

To je samo toliko za "intermezzo".

O temi oblačilnega reporta pa samo tole:

redno ga spremljam. Zahvaljujem se vsem za nasvete in upam, da se bo vsebina nadaljevala v stilu: kdaj kaj obleči in kako kombinirati.

Moram priznati, da tudi jaz spadam med bolj zadržane pri oblačenju. Se pravi, da se bolj ali manj oblačim čim bolj "neopazno".

Raje izstopam pri čem drugem.

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

15. maj 2009 9:10

Kako ste zadovoljne s čevlji iz Zare? Moram priznati, da jih niti pomerila še nikoli nisem, ker se mi zdi, da za to ceno ne morejo biti kaj prida. Ob prvi priliki bom to storila. V vsakem primeru moram kupiti novo jeans krilo. Še to bi povedala, da sem včasih prav žalostna, ker ne morem nosit takih čevljev, kot jih na bolhi prodaja Zara-Marisa. Pri dolgem in zelo suhem stopalu in visoki peti bi to pomenilo kakšne 3 cm noge, ki bi spredaj gledala ven. Ne hvala. mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 15. 2009 10:55

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

15. maj 2009 9:23

Vendelina, ali imajo tudi trenutno v Zari tista jeans krila, ki jih omenjaš? Tudi sama si jo bi rada spet kupila, ker je res všečen kos garderobe... Iskala sem jih namreč po trgovini, pa jih nisem našla.

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

15. maj 2009 10:36

Čakajte mal, pa ne da vse rade hodimo v Zaro? lidka [sonce]

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

15. maj 2009 11:00

Lidka, mislim, da je Zara zelo všečna trgovina za ženske, ki si ne morejo privoščini dizajnerskih trgovin, v katerih nakupuje Katarina Kresal. Pred kratkim sem bila v Milanu in si ogledala nekaj plebejskih trgovin, med njimi tudi Zaro. Super nobel trgovina v neposredni bližini katedrale. Kot da bi prodajali visoko modo, ne pa majčke za 5 evrov. Sicer so pa moje izkušnje z Zaro odlične. Z vsem kupljenim (tega ni veliko) sem izredno zadovoljna. Vsekakor vredno svoje cene. mimika

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

15. maj 2009 11:11

Meni pa Zara po kakovosti ne potegne. Dobro, ima zaimive stvari, ampak kroji so včasih tako čudni. Dobro, saj nekaj stvari, ki jih imam od tam, je v redu. Pa ne kupujem najcenejših stvari tam. Se mi zdi, da je H&M bolj kakovosten kot Zara. Verjetno je pa spet odvisno od tega, kaj kupiš. Moti me edino to, da so pri nas cene višje kot drugod - pa gre za iste kose (govorim za Zaro, Mango, Edc ...).

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti