Poletni oblačilni report

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

14. maj 2009 4:48

Tale Abercrombie&Fitch so pa taki že zelo dolgo, mislim  na provokacijo. Velikokrat imajo kataloge za nas "cougars", obleke pa prodajajo  zgodnjim najstnikom. Seveda veliko prodajo! Njihovi katalogi so skoraj ako kot nedavno ukinjena Paygirl revija.

Tole o natur in Depilaciji pa to. Depilacija, vsaj za dekleta pod pazduho, noge in bikini area so bili del osebne higiene v ZDA že takrat, ko smo slovenke v velikem številu hodile au naturel naokrog.Tam sredi 80-ih so se zgražali nad Madono, ker se je odločila, da bo britvicam in drugim sredstvom rekla goodbye.

Naravni izgled kar se make-upa tiče, je pa čisto nekaj drugega. No ja, koliko nas je pa bilo v 70-ih letih, ki smo se šminkale za v gimnazijo? Jaz sem se samo za nastope s folkloro, ne spomnim se pa niti ene sošolke, ki bi pribremzala v šolo vsa nališpana... Pa mi je danes kar všeč, da je bilo včasih tako...

Vanja

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

14. maj 2009 7:21

japaja je napisal/a:
evo, zdej maš pa živ dokaz, kako selektivno se bere tlele na temle forumu.sem napisala ene par sporočil nazaj.japaja

Nisem vedela, ali hočeš povedati, da so mladci tam ali velja samo za tisti prvi odstavek  - natural look.  to ni noben selekcionizem. In kot je rekla Vanja, so znani provokatorji, zato vem zanje. Seveda jih pogledat nisem šla, ker to zame ravno ne spada med znamenitosti Londona.

Loni Makaroni

neznan uporabnik

14. maj 2009 8:17

depilacija tudi za fante, ki do pasu goli stojijo ob vhodu v trgovino. tako sem napisala. no, prav, ni selekcionizem, je pa površno branje. sem hotela površnost mal v celofan zavit pa očitno ni uspelo. menda ja da so provokatorji. tako kot reklama za merkur "evriting ju lajk it". jaz si ponavadi ogledam tudi neznamenitosti (poudarek na tudi) v kakšnem tujem kraju, dobim bolj realno sliko o dogajanju. tako kot na tem forumu.. me bolj informira glas ljudstva kot pa posamezne znamenitosti. kot je rekel nekdo: bodimo dobri, slabih je že tko dost. japaja

neznan uporabnik

14. maj 2009 8:31

moja slaba lastnost so post skripti. ekola, tle je še eden: pa tudi nisem pisala o natural looku, ker se znam dovolj dobro izražati v slovenskem jeziku. svetovljanstvo se ne meri po številu besed iz različnih jezikov, to kaže največkrat na pomanjkanje besednega zaklada v svojem domačem jeziku. no, popravljam, moja slaba lastnost (ali pa tudi ne, kakor se vzame) so dodatki. in seveda, nisem najboljša, se pa iz dneva v dan približujem temu. pa še en pregovor oz. rek: do smrti se učimo, a vendar umremo neumni. lahko se zapiše tudi ne-umni. japaja

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

14. maj 2009 9:59

Uf, sem mogla prav še enkrat pogledat, če sem prišla v pravo temo...ni ne duha ne sluha o oblačilnem reportu na zadnjih straneh...

Torej, kot sem že na eni izmed prvih strani napisala, imam rdečo obleko in iščem črne čeveljce za zraven. Bila sem v vseh večjih trgovinah s čevlji (Humanic, Bata, Mass, Alpina, Peko, Paprika...), pa nisem našla nič primernega. Imam malo nogo, številka med 36 in 37. Ima katera kako idejo kam naj še grem pogledat?

saša

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

14. maj 2009 10:16

Spagon, če v vseh teh trgovinah nisi nič našla, si mogoče samo malo preveč izbirčna smrketa

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. maj 2009 10:31

Spagon, nisi našla modela ali niso imeli tvoje številke? Ker v Humanicu v City parku sem jaz našla že super satenast črni peep toe shoe, pa dvoje črnih večernih sandalc....samo imam št 40. Pojdi v Zaro, najdi model in če ni številke, prosi, da jih iščejo po drugih trgovinah (oni to delajo brez problema, v kakšni drugi štacuni se zna zgoditi, da ti začnejo razlagat zgodbe o franšizah, enivej, pri Zari ti najdejo model tudi v tvoji številki). Če ti pa vse to propade, pojdi pa na Via Carducci. Če ne drugega, v največjem slovenskem mestu na jadranski obali (si geografinja in ti to ne bo delalo težav))))))) imajo na osrednjem trgu super kavo in kapučinogrande in si malo misli, kako se je Joyce njega dni tam sprehajal.... Vendelina jr.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. maj 2009 10:39

Na koncu koncev pa ti ostane kak yello, deichmann al pa kaj takega, majo tudi kake usnjene, če maš srečo... Začetnica

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

14. maj 2009 10:58

Smrketa, ja, sem izbirčna :)

Vendy sem bila v Humanicu v CP, ampak mi ni bilo nič všeč, če pa mi je že bilo, pa ni moje številke. In tako je večinoma povsod.

Bom šla danes še en giro po mestu in v Zaro, ma če ne najdem nič bom šla res dol v Centro della Citta :)

Začetnica na koncu koncev pa res...

saša

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

14. maj 2009 11:13

Hehe, Spagon, saj je fino, da si lahko izbirčna! Jaz sem srečna že, če mi čevelj sploh gre na nogo. In ker ni takih niti 5% v naših prodajalnah, je sreča toliko večja, če model ni narejen za babice. Da bi o ceni razpravljala, to pa sploh ne pride v poštev, ker če grejo na nogo in če niso res preveč omasti, potem so moji. smrketa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti