13. maj 2009 21:44
japaja je napisal/a: |
tudi mene je zmotil žaljiv odnos. in ježešmarija, glih vseh tekstov pa ne morem nonstop preskakvat. bi kej prebrala tudi o inovativnosti, recikliranju oblačil, o tem, kako čez sedem let vse prov pride, kako se z modnimi dodatki osvežijo stare cunjice, kje poceni zarobijo star trenčkot, če že jaz nimam šivalnega stroja itd. itd. kakšno perje imajo v nekem kurniku me pa res ne zanima. itak na koncu ostanejo brez. japaja |
Potem pa eno novo temo odpri, da bo mir. Perje je zato, da leti, čisto vseeno, kje in kako. In perje te še kako zanima, če mene vprašaš, saj drugače pa ne bi na vsako besedičenje pisala odgovorov.
No, zdaj pa nazaj k moji kiklci, je prav zanimiv občutek za nekoga, ki hodi vedno in povsod v hlačah. In to, da sem probala sandale s peto, to tudi. Zdaj je pa problem, da jih imajo v treh barvah in se ne morem odločiti, verjetno bo padla klasično črna.
PS Sem pa v soboto na teku trojk tekla v kiklci in to v taki z volančki, tisto je bilo šele zabavno. Komentarjev kolikor češ, nasmejali smo se vsi po vrsti. Kolegica je tekla še s podvezico.
Loni Makaroni