2. apr 2009 11:27
No zdaj bo pa zadosti te šale. Prvi april je minil....danes je drugi april in gremo "nazaj" lepo na delo. Jernej prosim zbriši to odštevanje...saj me je že pošteno strah, kaj za vraga to pomeni. bisagolf
2. apr 2009 11:27
No zdaj bo pa zadosti te šale. Prvi april je minil....danes je drugi april in gremo "nazaj" lepo na delo. Jernej prosim zbriši to odštevanje...saj me je že pošteno strah, kaj za vraga to pomeni. bisagolf
2. apr 2009 11:34
Kaj pa, če se tole odštevanje s/min/ur/dni nanaša na rojstni dan naaajboljše spletne strani kulinarika.net ??? Živi
2. apr 2009 19:37
silva je napisal/a: |
Verjetno sta Bojan in Jernej na dopustu in sta "baner" pozabila odstranit. Je pa prav zanimivo videti, kako se sekunde/minute/ure odštevajo... Čas beži, ni kaj.
|
Ja, pa kaj še...še oglasiti se nimava časa!
Bojan Administrator
2. apr 2009 19:59
haha, sem vedela! Posodabljata kulinariko!
Kyara
2. apr 2009 20:15
? Hm, ko bi tvoje besede zlato postale. Saj kulinariko smo ves čas posodabljali, a je nismo?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
2. apr 2009 20:17
Saj malo bereš,se čudiš,se ti zdi fora,ampak ... petardica
2. apr 2009 20:21
Dajmo prosim počakati, da se števec odvrti na nulo, prav?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
2. apr 2009 20:30
Dajte no,ni več zabavno (zdaj tukaj pride smajli ki se meče po tleh in joka kot trmast otrok v trgovini s sladkarijami) Roncolino
2. apr 2009 20:55
jernej je napisal/a: |
Dajmo prosim počakati, da se števec odvrti na nulo, prav? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Jernej, ti nas kar ignoriraj, mi bomo pa še malo tečnarili in cepetali in ugibali
Blanchy
2. apr 2009 21:06
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8164 Tu je napisal, da je zavezan k molku OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Eksotični suši