1. apr 2009 14:54
Danes so me že vrgli na orng finto,tak da tale ne vžge.... petardica
1. apr 2009 14:54
Danes so me že vrgli na orng finto,tak da tale ne vžge.... petardica
1. apr 2009 15:06
[
Slab spomin imata, 15. maja lani smo imeli fešto, pa še kakšno, na Kopitniku.......................piknik ob 10. letnici KulSlo................
rimljanka - zasebno mnenje[/citat]
Ej, rimljanka, mal te je pa uneslo - a ni bil tisto deseti maj
rrr
1. apr 2009 15:36
No, pa deseti..............res je, pa kaj je 5 dni proti večnosti.........................
1. apr 2009 16:00
Rimljanka se je pohecala, vendar je danes 1. april!
Atina
1. apr 2009 16:50
Lep 1.april vsem! daga
1. apr 2009 17:44
Ja ,punce in fantki,colngo bo dal,ker mu tak promet delamoVidim da že odšteva ,kdaj bo...
lp goga
1. apr 2009 19:26
[citat=--rimljanka--][citat=--Katarina K--]Jaz sem pa mislila, da je kaka obletnica od odprtja Kul Slo in da bo kak fešta . Sem čisto pozabla na 1. april. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/[/citat]
Slab spomin imata, 15. maja lani smo imeli fešto, pa še kakšno, na Kopitniku.......................piknik ob 10. letnici KulSlo................
[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje[/citat] Uh lani maja meseca še sploh računalnika nisem imela, ki smo ga kupili nekje jeseni. Tako, da upravičeno nisem na tekočem. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
1. apr 2009 19:59
Zgodovina obstaja, Katarina K, pa albumi............... no, vpisana si od 5. julija, kar ne pomeni nujno, da prej strani nisi poznala..................
1. apr 2009 21:14
mamamia je napisal/a: |
Kaj pa če bodo le prenovili Kulinariko??? Mamamia mamamia |
Ta misel je meni tudi prva prišla na misel...
strippyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Pure svedri s paradižnikom in baziliko