še sedem dni , ... ... ... malce me pa je stisnilo :)))
nektarina
še sedem dni , ... ... ... malce me pa je stisnilo :)))
nektarina
1. apr 2009 10:03
Meni so tudi oči švigale... saj vemo... aprilili-lili. Sem pa vseeno malo trznila. Pozdravček!
1. apr 2009 10:13
Že me je zgrabila panika le kaj bom brez kulinarike! Uh....še dobro, da je danes prvi april. bisagolf
1. apr 2009 10:14
Hm hm hm ...........................al pa ne......................
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 01. apr 2009 12:55:59
1. apr 2009 10:18
Veš rimljanka, da je... ne nas tolk strašit
Lep dan in veliko se smejte
1. apr 2009 10:30
Pa sem ravno začela brskat po možganih, kaj bo čez sedem dni. Napovedujejo kak tornado? Je Saibaba napovedala konec sveta? Se je Jernej naveličal našega teženja? In sem bila že na tem, da napišem zasebno pošto, kaj za boga se greste, ko pa nas je nakaj, ki smo ODVISNI od kul.slo..... Ha ha ha, prav mi je, kaj pa zjalim med službo, ko moram vsakič hitro pomajšat stran, ko kdo stopi v pisarno...... Ampak, kar je res je res, se človek kar oddahne! helenag
1. apr 2009 10:34
A letos nobena ameriška firma ne kupuje KulSlo? Se recesija pozna, ja ...
Evo, jaz pa sporočam, da ne bom več prihajala na KulSlo, ker mi vzame preveč časa. Se treba še kakim drugim stvarem posvetit. Lepo je bilo ...
Atina
1. apr 2009 10:35
Mene pa nič več ne prizadene. Pred dvema letoma sem doživela tak šok, da so še danes posledice...
Kako so mene na vse zgodaj
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 01. apr 2009 10:35:55
1. apr 2009 10:36
Atina je napisal/a: |
A letos nobena ameriška firma ne kupuje KulSlo? Se recesija pozna, ja ...
Evo, jaz pa sporočam, da ne bom več prihajala na KulSlo, ker mi vzame preveč časa. Se treba še kakim drugim stvarem posvetit. Lepo je bilo ... Atina |
Anime gemelle! sorodne duše, ker tudi jaz se poslavljam...
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 01. apr 2009 10:37:54
1. apr 2009 10:41
Tudi jaz sem se odločila, da zapustim Kulinariko...
Lepo je bilo z vami, ampak čas je, da grem naprej...
1. apr 2009 10:41
ha- ha Ob lanski me je dosti bolj stisnilo pri srcu, se mi je kar tema naredila pred očmi Očitno sem letos že vajena vsega hudega LP. gernaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Biskvit s slivami