1. apr 2009 11:02
oooooooooo 1. a p r i l sporočam,da tudi jaz ne bom na tem forumu nič več in nič nanj kot do zdaj. AMEN makleja
1. apr 2009 11:02
oooooooooo 1. a p r i l sporočam,da tudi jaz ne bom na tem forumu nič več in nič nanj kot do zdaj. AMEN makleja
1. apr 2009 11:11
Aha potem nisem samo jaz nasedla kot Titanik. gajka
1. apr 2009 11:26
Punce, ampak jaz resno mislim, nameravala sem odpreti zjutraj temo, da se vsem zahvaljujem za vse in vse lepo pozdravljam, potem, sem se spomnila da je 1. April, premislila sem se, ker sem vedla, da mi nihče ne bo verjel.
Povedati vam še moram, da so me povabli k sodelovanju na drugem kulinaričnem portalu, sem sicer oklevala, vendar sem sprejela predvsem zaradi tega, ker je ta portal v mojem jeziku.
Anamarija
1. apr 2009 11:27
Čao, ja tudi jaz ne bom nič več visela na kulinariki - ker itak več kot do sedaj ne morem!!!! Dobra je tale, ja.... so me dons čist mimgrede že ene parkrat nagumical !!!! Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)
1. apr 2009 11:45
anamarija1 je napisal/a: |
Punce, ampak jaz resno mislim, nameravala sem odpreti zjutraj temo, da se vsem zahvaljujem za vse in vse lepo pozdravljam, potem, sem se spomnila da je 1. April, premislila sem se, ker sem vedla, da mi nihče ne bo verjel. Povedati vam še moram, da so me povabli k sodelovanju na drugem kulinaričnem portalu, sem sicer oklevala, vendar sem sprejela predvsem zaradi tega, ker je ta portal v mojem jeziku. Anamarija |
A ti misliš, da ti verjamemo??
Julija
1. apr 2009 12:15
SPET SEM PADLA NA FINTO!!!!!!!!!!!!! MA NE NE NE IN NE!!!!! MA KAKO SEM LAHKO TAKO NAIVNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! JOJJJJJJJJJJJJJJJJ SEM JEZNA.....NO TUDI VESELA, KER VEM, DA JE TO ZAGOTOVO 1.4.!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR kruhy
1. apr 2009 12:18
Tudi jaz sem se spraševala kaj je to?? Še dobro da je prvi april LP mina20
1. apr 2009 12:18
Veste kaj, tudi jaz se poslavljam!!! Itak so vsi recepti zanic! Grem nazaj na super ukusno nizozemsko hrano Nena-morje
1. apr 2009 12:20
Ne me strašit, no!! minutka
1. apr 2009 12:20
Jaz sem tudi dvakrat šla brat, pol mi je pa kapnil.
Lejla13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Jabolčna torta