Ema 2009

sa_ sha  

član od: 10.12.2008

sporočila: 113

3. feb 2009 10:08

sara.vidmar no zdaj si pa predstavljaj kako bi blo, če bi se vsi,ki niso zmagali tako obnašali?! Kaos. Ni to način, sploh pa ne primerno za nglasbenika, ki se izpostavlja javnosti..žal so le pokazali kam sodijo (na evrosong zagotovo ne)... Sem mnenja, da če bi izvajalca izbirala le publika bi "v svet" pošiljali zgolj pesmi, ki s kvaliteto nimajo kaj dosti skupnega,gredo pa v uho in so le priljubljeni med določeno populacijo ljudi,ki dejansko na emi tudi glasuje... sa_ sha

miis  

član od: 24.3.2008

sporočila: 173

3. feb 2009 10:14

Meni je naravnost otročje, da se glasbeniki pritožujejo nad načinom točkovanja. saj so prebrali pravila igre, preden so se prijavili na Emo, ali pač? Vsako leto se govori o kuhinji, zato mi ni jasno, čemu slaba volja - če so že vnaprej vedeli, da bo o zmagovalcu odločala kuhinja in so se navkljub temu prijavili, je slaba volja odveč. Lahko bi Emo gledali po TVju, namesto, da se prijavijo in se smešijo s svojimi izpadi.

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

3. feb 2009 10:16

Če bo šlo po kopitu Karmen Stavec, bodo drugo leto zmagali.

Vsaj takrat sem dobila tak občutek, da je zmagala zato, da se ne bi spet jokala; tisti na NA NA NA ni za nikamor.

Vsak reče na eurosong nikoli več, mislim, da ona ni bila ijema. Ah vidi jo, letos pa spet poje.

katti

katti  

3. feb 2009 10:18

Vendelina jr. je napisal/a:
Glede Lange. Tisti izpad na koncu je težka kozlarija in če bi imel Kontrec kaj pameti, bi bil tiho. Ker je z tistim izpadom samo podkuril slovenčke in slovenceljne vseh spolov in regij, da so lahko spet svoj srd nad Romi opravičili. Ariella, tisti zadnji stavek bi lahko preskočila in v osnovi bi ga lahko tudi izbila iz mentalnega sklopa.Ampak, kot meni spomin nese, je na tem festivalu lahkih not često na koncu kak incident. Echt Karmen Stavec je, ko ni zmagala, prav nedamsko ozmerjala Sestre in jim zatulila, da so cipe. Kar je potem seveda Marlenna interpretirala na vse možne načine in ji vrnila obilno in izdatno naslednje leto, ko je Karmen pogorela s svojo pesmico. Pa sta se tudi Magnifico in Patrik Greblo na tem dogodku vse prej kot lepo gledala in zdaj ravno ne vem, ali so ju že narazen vlekli ali pa se je nekaj pametnih postavilo vmes že prej, tako da ni bilo treba nikogar narazen vleči. Aja, pa kultno je zmerjanje (to in tudi prej naštete se da dobiti na spletu) med dvema bejbama s televizije (ali televizij), ki sta se skregali zaradi takratnega urednika razvedrilnega programa (ki je bil, btw, poročen z gospo, ki se takrat ni vmešala v tisti incident)......Hočem reči, neumnost in neprimerno obnašanje - tole dvoje nič ne diskriminira po etnični pripadnosti in tudi med slovenceljni, slovenčki itd kar na veliko deluje.Vendelina jr.

Tako ja.

katti

katti  

3. feb 2009 10:19

miis je napisal/a:
Meni je naravnost otročje, da se glasbeniki pritožujejo nad načinom točkovanja. saj so prebrali pravila igre, preden so se prijavili na Emo, ali pač? Vsako leto se govori o kuhinji, zato mi ni jasno, čemu slaba volja - če so že vnaprej vedeli, da bo o zmagovalcu odločala kuhinja in so se navkljub temu prijavili, je slaba volja odveč. Lahko bi Emo gledali po TVju, namesto, da se prijavijo in se smešijo s svojimi izpadi.

In tako tud!

katti

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

3. feb 2009 11:14

No moje sporočilo bi naj zgledalo tako (pa se je nekam izgubilo-hitri prsti):
Ognjič je napisal/a:

Naj živijo ..., pa štajerci ...

Ognjič [vrtnica]
Kaj piješ? Torej,ko se srečava prinesem eno flaško posebej zate. Sicer pa ja, sem spet na sceni. Ta teden še bolj tako, v ponedeljek pa zalaufam s polno paro. Začetnica

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

3. feb 2009 11:22

v soboto popoldne bom v tvoji bližini 

Ognjič

barčica  

član od: 1.2.2008

sporočila: 32

3. feb 2009 12:16

Meni so všeč Čuki,Omar,pa Manca ostalo je bolj lari fari,sploh zmagovalno sranje!! Moje mnenje barčica

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

3. feb 2009 12:22

Ognjič je napisal/a:

[jezik][jezik][jezik] v soboto popoldne bom v tvoji bližini [zdravje-z][zdravje-z][zdravje-z][grin][grin][grin]

Ognjič [vrtnica]
Dosegljiva sem na zs. ;-) Začetnica

Gigi_84  

član od: 26.8.2008

sporočila: 331

3. feb 2009 12:33

Vendelina, to si pa tako lepo napisala. Samo kaj, ko 80% ljudi vidi samo to, da so pač romi in to je že dovolj. Zadevo so pa tako ali tako prenapihnili mediji in bomo še 2 tedna brali takšne in drugačne scenarije dotičnega izpada v Novi, Story, Lady in ostalih "kredibilnih" medijev. Kar se tiče Lange: letos komad res ni bil ne vem kaj, Špikova gospodična pa mu je dodala še svojo štanca noto zraven, tako da mene niso prepričali. To, da se je Kontrec tako razburjal, pa kaže samo na to, da ima pač eksploziven karakter in ne, da je rom. Poznam kar nekaj osebkov, ki ima vsak teden takle izpad - vsi kleni Slovenci in vsi po srbohrvaško preklinjajo. Nobenega sledu o krščenem Matičku in prmejdušu. Toliko o tem. Gigi_84

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti