Ema 2009

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

2. feb 2009 12:25

Aja, pa še to: Langa je dobila 22.000 glasov ljudstva, Quartisimo pa nekaj čez 5.000. (vir: 24ur.com ) LP hedonist

sa_ sha  

član od: 10.12.2008

sporočila: 113

2. feb 2009 12:32

ja in? ja hvalabogu, da je tud strkovna komisija!! Aja pa hedonist: si mel tulk za povedat čez Quartissimo (ker ma hrvaško pevko) a zato, da pa Romi zastopajo Slovenijo pa si al kaj? Poglej kam je prišel evrosong, ker glasuje sam folk- zmagal so Lordi (pa mi povej kje je tu logika,kvaliteten vokal itd...) Ker je dejansko glasovalo le ljudstvo... sa_ sha

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

2. feb 2009 12:36

Pa kaj. A bo to kaj spremenilo? Malo sem prebirala kometarje tu in tam, hvala bogu, da lahko Xiram, ker je veliko zelo negativnih komentajev in pogrevanja enih neumesnizh tem.

Eh.

katti

sa_ sha  

član od: 10.12.2008

sporočila: 113

2. feb 2009 12:44

se strinjam..sem že včeri napisala- eni prav komi čakate, da lahko kritizirate vse po vrsti..prav podrobno ste se angažiral in do potankosti skritiziral vse po vrsti...od oblačil,scene,voditeljev,glasbe...absolutno VSE.. Me zanima, kaj bi dejansko blo po vašem okusu... Pa lep dan vsem ;) sa_ sha

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

2. feb 2009 12:51

Jaz sem kritizirala samo voditeljico, ker je bila res obupna. No, tudi naše pesmi so tako tako... ampak ne more biti vsem všeč isto. Meni je Quartisimo kar všeč, čeprav bi raje videla Manco in Lango ampak kot sem rekla, sto ljudi sto čudi... angie

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

2. feb 2009 12:55

Kot sem že napisala pred finalom - zmagali so "moji". Pevka mi je tud dobra - mislim, da bo čist OK. Me pa vedno znova razjezi, ko čujem pevce, pri katerih se mi zdi, da za EMO izberejo svoj najslabši komad ever. Sedajle se vrti Alyin "absolutly moj" in gre totalno v uho - včeraj pa.... Čuki - itak - pa ne mislim prav nič slabega o njih - znajo narediti tak žur, da dol padeš. Karmen - tud ona ima nekaj zelo spevnih zadev. Še najbolj pa me je "razjezila" Nuška - porčinala - tak čudovit glas, komad mi je bil pa tako malo lala-lala-lalala - eh. Omar - zelo dober. lp, vanjatajnsek

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. feb 2009 12:55

Okej, ljudstvo, naj se ta navijška energija malo očisti in v enem doglednem času kanalizira v to, da se podpre naše predstavnike na karkšnemkoli tekmovanju že so (eurosong, orači, zbiranje kinderjajčk, whatever).....če se pa to ne (z)more, pa vsaj pljuvati ni treba. Vendelina jr.

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

2. feb 2009 13:32

Jaz sem se mu tak narežala: http://jonas.blog.siol.net/2009/02/01/ema-09/

Sem mislila da smo mi tule kritični, ma tole...

saša

Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 02. feb 2009 13:53:42

Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 02. feb 2009 13:54:04

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

2. feb 2009 13:52

Pa sej se ne pljuva- povedal sem samo moje mnenje. Če se z njim ne strinjate, nič hudega ampak, brez poitrebe je tole napadanje, zmerjanje s šovinizmom , ocenjevanje stopnje slovenstva in slovanstva in ne vem kaj še. Moj pogled je pač tak pa bog pomagaj. Res je, če se neka nacija preveč nacionalno čisti in odklanja druge potem lahko pride do konflikta, če pa se nekaj nacija do drugačnih obnaša prevel prizanesljivo in gandijevsko pa tudi obstaja mmožnost, da v svoji kvazi duhovni širini in tolernci sama postane žrtev nekoga drugega. In to se Slovencev v vsej svoji zgodovini dogaja. Žal je imel Cankar še kako prav ko je napisal tisto o hlapcih . In ne mi govorit na nimamo uspešnih skladateljev in pevcev, da se moramo zatekati k nekemu Babiču. Tega pač ne bom nikoli sprejel. LP hedonist

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

2. feb 2009 13:58

No, nekateri čez mejo so pohvalili voditeljski par:

''Inače, pohvala voditeljima. Puno mi je ljepše kad nije tipično uštogljeno festivalsko vođenje, nego se napravi nešto šaljivo kao ovo večeras. Mogli bi i na Dori nešto u tom stilu napraviti, ne mora vrhunac "spontanosti" svake godine biti kad Ćurlić pohvali haljinu suvoditeljice.''

(http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?t=11596&pos)

Za pesem bomo pa navijali, itak, samo malo časa rabimo. Do maja se bomo navadili, ker jo bomo miljavžnkrat slišali, pa ugotovili, da 'tale je pa res za zmago, pa kako fajn pesem mamo letos, pa ostale ji ne sežejo do kolen, pa na ESC stavnicah visoko kotira in mogoče letos kaj bo ...'

Aja, še tole moram prekomentirati: na tistih razglednicah je Karmen začela: 'Če zmagam na Emi, obljubim, da bo naša država zelo prihranila, saj ...' (jaz sem pričakovala '... se na Eurosongu ne bom visoko uvrstila in ne bo treba pripraviti festivala v Lj') nadaljevala je pa '... imajo tile plesalci enako ime'. Khm ... kaj????

Pa še Rebeka v drugačni izvedbi: http://www.youtube.com/watch?v=xEgMADzYGac&featu

Atina

Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 02. feb 2009 14:01:11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti