Ema 2009

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

1. feb 2009 22:34

matilda je napisal/a:
s0ncek* je napisal/a:
Voditeljica najslabša najslabših vseh časov, katastrofa.
Veliko se tu piše o vodenju... ampak ali ste pomislili, da se voditeljica ne izmišljuje sama kaj bo rekla, ampak ima scenarij.... ki ga je letos napisala Desa Muck... moram rečt, da so bili tej "štosi" prav v njenem stilu. matilda
Smo pomislili tudi na to, da ima scenarij, brez skrbi ;) ampak kdo pa ji je naročil, da naj tako zelo neumno pripre oči in ves čas izgleda kot da bi najraje nekoga ustrelila, tako zelo je jezna? Verjetno ne Desa. s0ncek*

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

1. feb 2009 22:36

A sta bila voditelja samo meni všeč?

Atina

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

1. feb 2009 22:40

mamaF je napisal/a:
Jaz sem pa vseeno upala, da bo Omar dobil več glasov žirije. mamaF - Mojca
Tudi jaz, ampak žirija je imela zmagovalca že naštimanega. Tako kot vsakič, ko se pojavi. Saj bi se čudila, kako to, da povabijo npr. Lango, potem ji pa niti točke ne namenijo, ampak na račun koga bi pa potem služili. Folk je itak ko nor glasoval zanje, žiija pa poskrbela, da niso zmagali. Že doživeto. Saj je kul, čestitam zmagovalcem, tako kot vedno, nisem glasovala za nikogar, ampak RTV se mi pa s podcenjevalnim odnosom do naroda, ki jo v večini financira, vedno bolj gravža.
Atina je napisal/a:

A sta bila voditelja samo meni všeč?

Atina
Najbrž

regica54  

član od: 1.11.2008

sporočila: 291

1. feb 2009 22:44

petkica, se popolnoma strinjam s tabo regica

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

1. feb 2009 23:08

Midva z možem sva se noro nasmejala 'violinistki', ki je držala violino za vrat, ne da bi premikala prste... čeprav je bilo pravzaprav za zjokat.

tulka

Margot  

član od: 12.12.2008

sporočila: 260

1. feb 2009 23:18

Od vseh nastopajočih so mi Quartissimo dejansko všeč. Spominjajo na Rožmarinke pred nekaj leti. Margot

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

1. feb 2009 23:23

s0ncek* je napisal/a:
matilda je napisal/a:
s0ncek* je napisal/a:
Voditeljica najslabša najslabših vseh časov, katastrofa.
Veliko se tu piše o vodenju... ampak ali ste pomislili, da se voditeljica ne izmišljuje sama kaj bo rekla, ampak ima scenarij.... ki ga je letos napisala Desa Muck... moram rečt, da so bili tej "štosi" prav v njenem stilu. matilda
Smo pomislili tudi na to, da ima scenarij, brez skrbi ;) ampak kdo pa ji je naročil, da naj tako zelo neumno pripre oči in ves čas izgleda kot da bi najraje nekoga ustrelila, tako zelo je jezna? Verjetno ne Desa. s0ncek*
Ja, in zakaj je to Poles korektno in simpatično izpeljal? katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

1. feb 2009 23:25

Ker je dober. Ona pa ni niti d. s0ncek*

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

2. feb 2009 0:05

Sonček, kakor se vzame. In kakor za koga.

Sicer sem pa jaz vneta fanica Polesa in ne razumem, zakaj ne dobi neke normalne oddaje, da bi pokazal, kaj zna. Važno, da se vrača Mario.

Atina

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

2. feb 2009 0:12

No, to je tisti "Zrnečev greh" o katerem sem govorila. Eni duhovit tekst scenarija znajo tudi interpretirati tako, drugi pač ne.... mamaF - Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti