Ema 2009

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

1. feb 2009 21:20

hudo...kok je pa ta voditeljica nora,antipatična,težka...da te kr mine gledat. Res ne vem kaj je bistvo njenega obnašanja... angie

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

1. feb 2009 21:34

Hm, ampak Nataliji pa ne paše več tako kratko krilce, ni več frklja, no, to je moje mnenje. Sicer pa tudi mene je zmotila umazana šipa ) Navijam pa kar za Rudija in Alyo. Mateja

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

1. feb 2009 21:36

Voditeljica najslabša najslabših vseh časov, katastrofa. Alya in umazano steklo tudi meni nista bila všeč (torej, motilo me je steklo). Vsi komadi eden za drugim so res slabi. Vsi, razen Lange in Nuške. Ta dva sta še kar. Ostalo so pa sami presežki katastrofalne "glasbe" (ki ji, če bi bilo kaj pravice na tem svetu, tako sploh ne bi smeli reči). Lucas Nekaj ... se mi zdi da bi rad s svojim petjem nekako pokazal kako zelo on trpi. Mogoče bi rad bil podoben Tošetu. Ampak, karkoli že, tip je katastrofa. Tisti, ki je rekla (nekaj dni nazaj) da je njegov vokal eden najboljših, kar jih je kda slišala, pa zgolj en dobronameren nasvet - začni poslušat Glasbo. Ja, z veliko začetnico. Potem ti bo verjetno nerodno, da si kadarkoli kaj vsaj malo podobnega napisala ali samo pomislila. O oblekah pa je škoda besed ... Kakega hudiča je imela Nuška na sebi?? Je izgledala tako "puklasta" da bi lahko šla snemat zvonarko. Ko bo prišel dan eurosonga, me bo verjetno sram, da sem slovenka. Verjetno. s0ncek* Sporočilo je spremenil(a) s0ncek* dne 01. feb 2009 21:38:31

vanilija76  

član od: 29.9.2007

sporočila: 415

1. feb 2009 21:40

Matejac mislim da Nataliji zelo pristaja minica,ker ima dober štil.Stara pa tudi ni tako zelo,da ne vidim neke frke v tem..... Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

1. feb 2009 21:46

katka lopatka je napisal/a:
Zakaj za vraga "Vrag naj vzame" letos zveni tako bolje? Spomnim se Karmen Stavec pred leti v bolj rokerski izvedbi Na Na Na, na letos enako Rebeka, neobremenjeno, sveže, celo pesem mi je bila všeč...
Ja, Katka, čisto prav ti dam. Mi bi morali letos izbirat pesem za 2010, da bi jo do takrat sfrizirali do poslušljivosti. Vrag naj vzame je že pri Zrnecu in unmu ta drugemu zvenela precej bolje, pa v Beogradu tega niso upoštevali:). Mi je bil današnji duet z Natalijo tudi bolj všeč, recimo.
s0ncek* je napisal/a:
Ko bo prišel dan eurosonga, me bo verjetno sram, da sem slovenka.
Mene bi bilo bolj sram takega razmišljanja.

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

1. feb 2009 21:48

petkica, vsak po svoje, a ne? :) s0ncek*

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

1. feb 2009 21:49

Dima...Dima...kako se zvija , prepotentno, no. Sicer pa so mi všeč le Quartissimo in eventuelno Omar (pesem je sicer lepa, vendar nima nekega prepoznavnega refrena). Grem nazaj, da vidimo izid. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

1. feb 2009 21:50

Vam moram povedat, da so me doma že siti, ker že drugo leto zapored trdim, da bi morala našo državo na Evrosongu zastopati ena in edina, dama Helena Blagne. Mislim resno, oni se pa smejejo. Upam, da so nadobudne mladenke široko odprle oči in si (za drugo leto) zapomnile, kako se je potrebno obleči za tako prireditev. Helena obvlada - oder, nastop in stajling. mamaF - Mojca

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

1. feb 2009 21:58

No krasno. Spet žirija zrihtala. Voluharji Langi niso namenili niti točke. Kje najdejo to "stroko"?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti