1. feb 2009 17:41
Vandelina, si pa dobra opazovalka, ni kaj....... Sicer si pa gledanje zadeva danes ponovila, mar ne? No, jaz je ne bi za noben denar Veronika
1. feb 2009 17:41
Vandelina, si pa dobra opazovalka, ni kaj....... Sicer si pa gledanje zadeva danes ponovila, mar ne? No, jaz je ne bi za noben denar Veronika
1. feb 2009 18:06
Ne, včeraj nisem gledala. Dvakrat gledati tole bi bilo muka. Vendelina jr.
1. feb 2009 18:13
letošnja ema je katasrofalna! niti ena pesem ni ki bi mi lahko sedla v uho,letošnja voditeljica je pa tako antipatična sploh ne zna vodit,ampak jaz mislim vsake oči imajo svojega malarja ninkica
1. feb 2009 18:19
Jaz pa nisem gledala ,ne danes ne včeraj in zgleda nisem nič zamudila. lp goga
1. feb 2009 18:29
Ojla, Vendelina, tole tvoje poročilo bom dala takoj prebrati moji tinejdžerki. Sinoči je namreč ves večer MENE šimfala, da godrnjam hujše kot legendarni "strah in trepet" X Factorja - Simon Cowell. Zraven se je pa seveda (ja, jabolko ne pade daleč od) privoščljivo strinjala z mano. PS. Primerjava z umetnostnimi drsalci me je prav osvobodila - sem ves čas razmišlkala, kako poimenovati stil voditeljskega para, pa tega nisem znala ubesediti. mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 01. feb 2009 18:31:50
1. feb 2009 19:00
mamaF, če si presegla Simona Cowella, ti jaz še enkrat dajem klobuk dol... ma ti si carica. Vendelina jr.
1. feb 2009 19:22
Vendelina jr. je napisal/a: |
mamaF, če si presegla Simona Cowella, ti jaz še enkrat dajem klobuk dol... ma ti si carica. Vendelina jr. |
1. feb 2009 19:56
Vendelina jr. je napisal/a: |
Meni je taka dramaturgija malo passe (zakaj se tu ne da pisati akcentov?) |
Saj se da, z malo manevriranja: copy/paste iz Worda. (passé)
Blanchy
Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 01. feb 2009 19:56:34
1. feb 2009 20:16
Ali pa tako, da držiš levi Alt in odtipkaš 0233 = é
1. feb 2009 21:09
Hm, prvi vtis med reklamami. Zakaj za vraga "Vrag naj vzame" letos zveni tako bolje? Spomnim se Karmen Stavec pred leti v bolj rokerski izvedbi Na Na Na, na letos enako Rebeka, neobremenjeno, sveže, celo pesem mi je bila všeč... Razočarana sem nad enakimi nastopi, sceno in oblačili polfinalistov, očitno je recesija res na delu. A zato sem si lahko pobliže ogledala "ribiške škornje". Aja, pa zmotilo me je umazano steklo pri Alyi. se slišmo! katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako