6. nov 2010 11:19
Pozdravljena! Tudi jaz sem se "montirala" nekaj mesecev. Rezultata, tako kot pri tebi, pa žal ni bilo: ne na tehnici ne v ogledalu. Tudi jaz sem pričela s tekom (sedaj tečem že 7 mesecev redno) in ravno zaradi tega sem skoraj opustila montignaca. Kot si že najbrž sama prebrala, moraš po intenzivnem teku pojest nekaj OH, ki imajo visok GI, v kombinaciji z beljakovinami. To pa je seveda v nasprotju z montignacom. ;) Pred 2 mesecema se mi je teža končno malo znižala, sicer le za 0,5 kg, ampak ok. Se mi je pa zato postava veliko bolj okrepila,...da o kondiciji niti ne govorim. ;) Sem pa kljub temu ohranila nekatere dobre navade, ki sem jih zasledila v njegovi knjigi. In sicer: ne pijem alkohola na prazen želodec, jem čim več polnozrnatih stvari (no, to sem počela že pred montignacom), zvečer se izogibam kruha (raje pojem rezino wasse fiber), pa še kaj bi se najbrž našlo. Po mojem mnenju je montignac primeren bolj za tiste, ki imajo veliko kg za izgubit (mislim, da je nekaj podobnega tudi sam zapisal v svoji knjigi) oz. kot zdrav način prehranjevanja, ki preprečuje debelost.
Lp,
maja
majacebelica