21. feb 2010 17:23
nekaj časa sem bila brez računalnika...(seveda sem vam zaradi tega veliio zamolčala... (ne vme če sem pojedla kdaj več čokolade :( ... nekaj smo renovirali in...ufff...žiwčki? ) no ja bom od danes pridna s5 :) marjanpn... voda z pivskim kvasom... v lekarni kupim pivski kvas (vrečka je 1,28€ in lahko jo imaš 3 tedne vsaj...) zjutraj dan v kozarček vode 2-3 žlički in dobro premešam...potem pa zamižim in na hitro pogoltnem...ima zelo fuj okus na začetku ma se navadiš... popiješ na hitro, splakneš z vodo in okus se ti ne vrača...torej hudo je le ko požiraš ampak se da :) zeeellloooo je dobro za kožo, men so usi mozolji zginlo sploh pa vsebuje veliko vitamina B, in monti pivski kvas v svoji knjigi celo posebej priporoča če si bila pozorna :) če imaš težave z kožo pa si lahko iz kvasa zraven nardiš tudi masko za obraz tako da je učinek še večji:) upam da sem ti kaj pomagala, čene kar uprašaj :) najse pa še pohvalim da imamsam še 2 kg do željene teže, takoda pri meni ''Montiranje'' DELUJE!!! ;) (upam da s čokolado nisem vsega pokvarila :D) od ju3 pa se s5 oglasim z jedilnikom :) mirelca