2. dec 2009 18:51
Z: pirin kruh, marmelada SF, kava (marmelada mi bo počasi začela pri ušesih vn gledat
2. dec 2009 18:51
Z: pirin kruh, marmelada SF, kava (marmelada mi bo počasi začela pri ušesih vn gledat
3. dec 2009 13:30
sok 2 pomaranč, 1 jabolko, navadna voda Z: polnozrnata štručka, marmelada SF, kava K: riž z gobami M: pistacije V: pečeno jajce Lizzie
3. dec 2009 15:30
Lizzie, hvala! Lisa
3. dec 2009 19:15
Z: voda + žlička domačega kisa, kapučino bk M: bolj zelena banana K: - V: malo safalade, sir, paradižnik, paprika zelena in kisla, kisle kumarice Mayisa
4. dec 2009 18:21
Pozdravljene montijevke! Če ste morda opazile, da me dva dni ni bilo, se je verjetno kateri utrnila misel: hitro prišla-no, še hitreje odšla. Zdravstvene tegobe (pa ni gripa
4. dec 2009 19:40
Na žalost sem vas za nekaj časa zapustila. Največji razlog je bil to, da nisem nič shujšala. Potem sem grešila (pa ne veliko)in bila na dopustu. Pridružim se vam v ponedeljek. Količine hrane bom zelo zmanjšala. Prebrala sem, da imajo lahko ženske v menopavzi težave s hujšanjem. Najbrž je to vzrok, saj sem ostala na isti teži. Lep vikend. Migla
4. dec 2009 19:47
ej, migla, pozdravljena. Grešimo vsi, to je človeško. Samo težko je priznati, boli. Povej, kaj si v glavnem jedla, ko niso šle kile dol. Morda bo kdo vedel, ali je bilo v tvojih jedilnikih kaj narobe in ti bo znal svetovati. Spremljam še druge forume o monti prehrani in vidim, da se pišoči med seboj kar precej podpirajo. Saj zato pa smo vsi tukaj, kajne? lp, župca
5. dec 2009 9:00
Sem prebrala članek od Montija, ki priznava, da imajo ženske v menopavzi lahko te probleme. Na krožniku sem verjetno imela preveliko hrane. Mislim, da sem se pravilno hranila. Tu in tam kakšna napaka. Zdaj, od ponedeljka bom pazila na male obroke. Da se bi do sitega najedla, pa moram pozabiti. Vseeno hvala. Migla
5. dec 2009 19:26
migla, tega dela še nisem prebrala, čeprav bo kmalu prišel na vrsto
6. dec 2009 22:14
No, danes se paočitno pogovarjam sama s seboj. Ne vem, kaj mi je zadnje čase, ampak nisem več tako lačna med obroki. Očitno se je to, kakor je monti napovedal, uredilo samo po sebi. Vendar menim, da se bo moj želodček od časa do časa še kaj oglasil s požrešnim glaskomKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Kremna cvetačna juha
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem