27. nov 2009 12:50
Z: mandarine, pz kruh, puranje prsi v ovoju (sem že malo sita marmelade in mlečnih namazov), kava bs, M: jabolko, K: graham špageti s tuno, zelena solata, V: grška solata. jana
27. nov 2009 12:50
Z: mandarine, pz kruh, puranje prsi v ovoju (sem že malo sita marmelade in mlečnih namazov), kava bs, M: jabolko, K: graham špageti s tuno, zelena solata, V: grška solata. jana
27. nov 2009 22:01
Z: čaj, pz kruh z marmelado sf m: meso z roštilja, solata, kasneje še eno jabolko n kava K: jagodičevje z nemastno skuto V: suho sadje popoldan pa nakupi in kuharija. Saj ste že opazile, da moje večerje niso kuhane. Dnevi so mi enostavno prekratki. Sem pa zato pripravila vse za jutrišnji izlet: mandarine, mandeljni s črno čokolado, majhen (ampak res majhen) lonček marmelade sf za posladek, solata s pz testenino po tulkino, puranji in svinjski zrezki premazani z gorčico in rdečim pestom v sendviču brez kruha z jajčevci, kumaricami, papriko in sirom. Poročam, če je to sploh užitno. lp župca
29. nov 2009 7:44
Z: pomarančni sok, kruh, jogurt, kava bs, M: mandarine, K: čista goveja juha, piščanec, grahov pire, endivija, V: verjetno nič, ker imam neko prireditev. jana
29. nov 2009 11:13
Včeraj: sveži sok pomaranče, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: goveja juha, goveje meso iz juhe, zelena solata M: pistacije V: jogurt Danes: 2 kivija, hruška, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: meso in zelenjava (še ne vem kakšno, ker grem ven jest. Nekaj bom že našla) M: Oreščki V: mleko z ovsenimi kosmiči Lizzie
29. nov 2009 14:29
Z: donat, activia v katero sem dala mandarino, banano M: kapučino, mali košček marmornega šarklja z višnjami K: bučkina juha, puranje meso, cvetača, radič in endivija s česnom V: sadje (jabolko, mandarine), košček temne čokolade Mayisa Sporočilo je spremenil(a) Mayisa dne 29.nov 2009 14:29 Sporočilo je spremenil(a) Mayisa dne 29.nov 2009 14:30
29. nov 2009 19:09
včeraj: z: solata s pz testenino in zelenjavo: pečeni jajčevci, nasekljane olive, kisle kumarice in paprika, kapre ter nekaj bučnega olja m: mandarine K: sendviči brez kruha (svinina ali puretina, sir, jajčevci, kisle kumarice), ki jih ne moreš veliko pojesti. Enostavno ne gre. Več bi lahko pojedla, če bi bil zraven kruh. M: isto V: mandeljni z marmelado sf, črna čokolada danes: Z: pz kruh z marmelado sf, grenivkin sok M: mandarine K: štefani pečenka, paradižnikova solata, naribana zelena in korenček z bučnim oljem, solata iz pečenih jajčevcev, oliv, kisle kumarice, pečena paprika, pražena paprika s čebulo zanimive so tele olive: celih se kaj hitro naješ v solati. Če jih pa nasekljam, so prav okusen dodatek k solati. lp, župca
29. nov 2009 21:48
drage moj..jaz ima spet fuuuul probleme z alergijo, vsekalo me je na vseh področjih, tako da ta ignoranca pri meni ne deluje. problem je v temm, da nima pojma kakšen gi ima brezglutenski kruh, tudi proizvajalci so različni. Problem je v tem, da jem večino hidratov na podlagi koruze in riža, koruza ima pa visok gi, tako da nima pojma kako naj to skombiniram. Sem mislila da bom premagala alergijo z ignoranco, vendar niti pod razno. Če mi uspe skombinirat zadeve, se bom držala naprej, samo trenutno je pa zmeda. lep pozdrav za enkrat.. marjana24
29. nov 2009 22:02
Uh, marjana, zoprno.
GI brezglutenskega kruha je 90.
tulka
30. nov 2009 9:25
sveži sok pomaranče, kivi, 2 mandarini, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: pečenka (nemastni del), bučke v omaki iz sojine smetne M: pistacije V: jogurt Lizzie
30. nov 2009 16:13
Z: donat, kapučino, suhe slive M: mandarine K: gratinirana cvetača, paradižnik in zelena paprika v solati V: jogurt, sadje MayisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo