19. dec 2008 5:21
lucka52 je napisal/a: |
Zelim vam lepe mirne praznike in zacnite novo leto s cimvec "perja v kurniku"...
P.s.Perje je sploh zelo koristna stvar, ce ne greje kure same ,(po)greje pa druge... in srecno!
lp |
To je izjava meseca!
Mislim da je bistvo prav v tem, da ne zmoremo pogledati vase in si priznati, da ima nekdo drug prav, pa mu zato pulimo perje.
Primer: v temi ,ki se je preusmerila na delo in o tem, da lahko med delom kdo tudi opravlja .oz pise privatne zadeve, ni niti eden zapisal-a da bi lahko bolje delal, da se pocuti malo kriv ali da ima premalo dela , se manj pa, da za svoje delo dobi mnogo vec kot si dejansko zasluzi.Vsi ste izhajali iz tega iz tega, da drugi naredijo se veliko manj.
"Jaz svoje delo naredim!" Saj morda res.
Moje mnenje pa je, da bi morali biti vsi presneto tiho in se zahvaliti usodi, ker imamo sreco, da sploh imamo delo, povrhu se dobro placano !
Pa ne, samo ena je to omenila,ostali ne.
Tak nacin razmisljanja lahko potem prenesemo na Kulinariko: jaz svoje povem, imam prav,sem najboljsi, za ostale me ne briga.
Tu manjka glavna stvar:VEST!
V skupinskem delu, pa cetudi je to Kulinarika,ni prostora za posameznika.Po membni i smo prav vsak in vsi!
Zelo se strinjam z lucko, pa z mambico in Veri.Priznamo ali ne,kar so napisale je v glavnem vse res.Upam, da si bodo premislile in prisle nazaj.
Da o izjavi nasje ne govorim, vredna razmisleka, bravo!
Kulinarika je super, ampak ne zatiskajmo si oci, da je tudi veliko stvari narobe.
Nekateri so( smo) odkriti s sabo in drugimi in ne prenesemo sprenevedanja in neiskrenosti.To je vse.Verjetno bomo imeli zato malo manj perja,hehe.
MIslim tudi, da bo ta rubrika " smeti" bolj obiskana kot ostale.Je vsaj zanimiva in doslej ni iztirila na japonske kroglice ,kot ugotavlja Veri in mnogi drugi.
Tudi meni gredo ze posteno na jetra!
Verjetno pa si avtorice domisljajo, da so celo duhovite?!
Dokaz vec, da jih mnenje drugih ne zanima.
kozamurnik
Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 19. dec 2008 08:13:43