14. dec 2008 7:33
Eh po moje je Veri tolk inteligentna, da se ne bi umaknila zaradi ene nesramne pripombe, pač je po moje našla kakšno drugo stran kjer se bolje počuti.
jade
14. dec 2008 7:33
Eh po moje je Veri tolk inteligentna, da se ne bi umaknila zaradi ene nesramne pripombe, pač je po moje našla kakšno drugo stran kjer se bolje počuti.
jade
14. dec 2008 8:12
Jade, si dobra!!!!
lp
Anamarija
14. dec 2008 9:14
ja veri je na eni drugi strani in piše kar veliko ...kje je in kakšen je njen nick je njena stvar. Lidka,Jade,Lisička,Katka lopatka....a se spomnit 1 leto nazaj ko smo bile pri Goljatu ta cajt....aja pa Stana.r... kuharca37
14. dec 2008 9:41
Škoda ,res meni je bila tako simpatična ,že ko smo se videle v Peklu. lp goga
14. dec 2008 10:00
Mene pa pri tej stvari zanima sam tole - Katkalopatka, a sta tole tvoja jazbečarja? Celo življenje že sanjam, da si bom enkrat kupila dolgodlakega jazbečarja, a jih je zelo težko dobit. lp, vanjatajnsek
14. dec 2008 12:47
Ja, Veri je na nekem drugem portalu in jo je zelo zanimivo prebrat.Daje veliko koristnih nasvetov,ki v življenju še kako prav pridejo. kalcicl
14. dec 2008 13:41
Kaj pa morda veste kje se je zgubil Ibiza? Jaz ga pogrešam
Anamarija
14. dec 2008 13:43
Jaz pa upam, da so pernate živali (ptiči raznih vrst) našli srečo na drugih portalih in jih ne bo več sem
MM
14. dec 2008 13:48
Nisem daleč anamarija1, nisem daleč. Čisto zraven pa (z razlogom) tudi ne...lp peter
14. dec 2008 14:59
kuharca37 je napisal/a: |
ja veri je na eni drugi strani in piše kar veliko ...kje je in kakšen je njen nick je njena stvar. Lidka,Jade,Lisička,Katka lopatka....a se spomnit 1 leto nazaj ko smo bile pri Goljatu ta cajt....aja pa Stana.r... kuharca37 |
Se spomnim samo, da nismo šle lačne domov. jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 14. dec 2008 15:00:14Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Svaljki z žajbljem