27. avg 2013 14:45
Tudi ta česen je dober :
golubić
27. avg 2013 14:45
Tudi ta česen je dober :
golubić
27. avg 2013 21:40
Pozdravljeni!
Mislim da sem na pravem forumu. Zanimajo me vaše izkušnje z plastičnimi rastlinjaki. odločam se o nabavi rastlinjaka z uv folijo dimenzije 3x4m ali 3x5m. to sta dve možni lokaciji na vrtu.
ali ga morda že imate, vaše izkušnje z njim in kje ste ga nabavili.
lep pozdrav iz Šk. Loke
31. avg 2013 16:15
Upam, da je tale debata bolj blizu kar si želel izvedeti. Ko bo pa že stal, ti bodo pe te informacije prišle prav.
Lp!
slivovi cmoki
3. sep 2013 11:06
Članek spodaj, ni nek strokovni presežek, pa vendar...naj nam da zagon za jesenska opravila...
Johanna
3. sep 2013 11:47
, kaj vse raste na balkonu ene starejše, poštene ženske, ki ima rada čili!
lp
mzm
3. sep 2013 11:56
kako ti to uspe?
Mamka miš, za pregrešne misli......en očenaš...
Johanna
3. sep 2013 15:15
Joj Miška, kaj si pa ti ustvarila??????? Moraš biti prava mojstrica. Ali planiraš kakšen oblikovalski zelenjavni tečaj? Morda za drugo leto? Jaz sem zraven.
Čestitam in naj ti tekne
kara
3. sep 2013 18:45
Ne vem več kaj naj naredim zdaj v tem času posadim razne zimske solatke, avgusta sem tudi motovilec. In to samo za to, da celo zimo hranimo razne voluharje in čuda . Kako se vi borite proti takim nadlogam? Res bi radi jedli solato pozimi..
čoki
4. sep 2013 0:51
Johanna je napisal/a: |
Mamka miš, za pregrešne misli......en očenaš... Johanna |
Ti kar
kara je napisal/a: |
Joj Miška, kaj si pa ti ustvarila??????? Moraš biti prava mojstrica. Ali planiraš kakšen oblikovalski zelenjavni tečaj? Morda za drugo leto? Jaz sem zraven. Čestitam in naj ti tekne |
, nič nimam pri tem, res ne (če le ni kaj Freudovega zadaj, id, ego itd ...), sem se pa veliko pogovarjala z njim, ne vem, vsekakor si vabljena prihodnje leto, pa da vidimo
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Burito palačinke z lososom