Ali verjemete?

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. nov 2008 9:56

Smiselno po Jungu ima vsak svoj Animus in Animo. Vendelina jr.

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. nov 2008 18:01

hedonist je napisal/a:
...........................................................................................

......................................................................................................................

..............Torej zaničniva z osnovni vprašanjem : je moški ???

LP

hedonist

Matr, meni delodajalec ne pusti dihat, evo, šele sedaj pridem do računalnika.

Torej: meni se zdi, da ni moški. Po meni dostopnih informacijah je ženska, zelo izobražena. Baje je končala srednjo kozmetično šolo in sedaj študira kozmetičarstvo na, nevem kjeri fakulteti. Menda je delala pred nekaj leti v Heliosovi mešalnici barv, pa, ko je videla, da ima talent, se odločila za šolanje. To en čas nisem bil ziher, vendar se je izkazala v tisti temi o farbanju ( ja tista, ko so mene nap*zdili  ) takšen poznavalec farbanja moški nikakor ne more bit. Drugo, zaradi česar sem siguren, da je ženska, je  nasvet moškim: naj se zgledujejo po Sean Conery-ju in še enem ameriškem puhoglavcu, sedaj se ne spomnem katerem  ( saj veš tisti, ki vsake tolko reši svet ali vsaj ameriko, ne vem česa ). Tega si moški nikoli ne bi izmislil. Edino, kar me rahlo pušča v dvomih je lidka. Nekje je zapisale: ......... jaz si želim Vendy 1x videt.......Madona, to mi da mislit, ženske imajo ( menda ) šesti čut. Ne želi si je spoznat, pogovorit se, spit kavo, le 1x videt ( menda bolj od daleč ). A morda čuti kakšno nevarnost ali kaj? Kakorkoli, dokler ne pridejo na površje kakšna druga dejstva, jaz bom verjel, da je ženska. Pa če te še kaj zanima, kar vpraši, jaz ti pridem kot izvedenc za Vendy, to sem skrival, pa me je mamamia pogruntala..

ežoj

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

10. nov 2008 18:24

- to jaz jokam od smeha, da si ne bo kdo kaj napak predstavljal.....

LP

cervus

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

10. nov 2008 18:28

da dol padeš od smeha. Nekateri pa jih imate za ušesi, he he. LP" fakin712

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

10. nov 2008 18:34

A praviš Ežoj da je delala v Heliosu ? No sej, mešanje barv pa kozmetika gre kar skupaj. Je pa zanimivo, nisem vedel da na kozmetični fakulteti učijo predavajo tudi Junga, mi nekam ne paše tja. Je res da sta Animus in Anima nekoliko podobna Old Spiceu in L Oreal-u in mora tista ki mala frise nedvomno poznati tudi psiho farbajočega pa naj gre za pupko ali moža. Ni mi pa čisto jasno kaj ima pri njenem portretu penzionirani James Bond pa uni mišičnjak, tako da bi bilo faj če bi malo bolj razložil. Zdi se mi pa tudi da veliko o Vendelini Jr ve Mamamia ampak je previdno tiho. Sploh opažam, da se z njo ne upa kaj dosti ljudi spravljati v fajte in so raje modro tiho ali pa jo grozno hvalijo. Slednje mi je čudno saj če ženska hvali žensko potem je tu nekaj zelo narobe in ima zagotovo tista nekaj za bregom. Tko da, Ežoj, če še kaj lahko poveš povej, so me ena sam ušesa. Meni je Vendelina Jr všeč (kot virtualna oseba, da bo jasno ) pa naj bo ženska ali moški. LP hedonist

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

10. nov 2008 18:42

Obvlada tudi kelnarske posle...se pravi, 3 krožnike na roko in gremo...Na lastne učke videno. Ežoj, ti si malo pobrkal, se mi zdi. Če zna kuhati, peči, krožnike prenašati (in ji ne zgrmijo na tla) potem najbrž na turistiki študira ;).

Pa enkrat sta se dogovarjala o rock´n rollu in tudi to si zamučkal, ne vem, kako bo to za videt... ti boš kazačok, ona pa roknroll...

Ognjič

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

10. nov 2008 18:46

Hja, hedonist, morda bi ugibali, ali je Vjr (in še katera druga) boljša na otip ali na pogled ... Bi bilo zanimivo poslušat vaša mnenja, ni kaj.

Kaj šele, ko bi jo brali kje drugje, ne samo na Kulslo (javno dostopni viri, nič zasebnega, da ne bo pomote).  Več pa ne, smo spet pri varovanju osebnih podatkov...

ežoj pa je mojster napeljevanja - kam že, ežoj? - Mogoče je Vendyjr v Helisou kuglice barvala...

In kdaj bo tisti rock"n"roll??? Vendy v bleščicah in ovešena z bižuterijo, ežoj pa z zalizanimi lasmi in metuljčkom...

Mamamia

mamamia

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

10. nov 2008 18:49

ejjjj, a ne veš, ežoj trenira kazačok. Ti povem, da je vse pobrkal?

A si mislila v prejšnjem postu na članke v uni reviji, sej veš, ne...hm..., ki je le za pametne, ki so tudi že vsaj malo odrasli???

Ognjič

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

10. nov 2008 18:51

Mater ste skrivostni ! Bolj ko tole berem manj vem. Zdej se pa res sprašujem, kaj se skriva za vsem tem, če bo lo tako naprej bom začel počasi sumiti še o svojem spolu . To pa ne bo več hec. LP hedonist

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. nov 2008 19:00

Zakaj bi pa sploh morala biti resnični in virtualni spol enaka? Saj je povsem vseeno, katerega spola je nekdo, če teče beseda o kulinariki.

V. jr. je pa seveda gospa, ...v živo in v virtuali.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti