Ali verjemete?

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

7. nov 2008 17:02

Vendelina jr. je napisal/a:
Darling, matr, kaj si zrajcala občinstvo. Lidka, ti kar pridi mal na kofe. Je pa res, da sem naslednji teden bolj izven Lj.Za ostale razlage in odgovore se pa zdaj malo na ežoja zanašajte, ker imam zvečer ene družbane obveznosti in grem na frizuro.Lep vikend vsem in malo pazite, kaj počnete na cesti. Če piješ, ne vozi in te stvari. Vendelina jr.

No, danes lahko, zjutraj pa nimam časa, pol pa lahko.

ežoj

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

7. nov 2008 18:07

Ežoj, a veš da "čistunko" stranpoti v izražanju in pisanju navadnih ljudi sploh ne motijo. Strožja  je le do tistih, ki sami sebe bolj visoko cenijo.  Saj veš: odličnjak mora znati za +5, da je pohvaljen, cvekar je pa car že, če zleze na -2

Cila

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

7. nov 2008 18:39

Cila, to si me pa spomnila na sina v prvih razredih OŠ, veliko je bral v primerjavi s sošolci, in tam nekdo prebere kakšno slikanico in so vsi euforični, on pa kar resno knjigo pa nič, to je bilo normalno.

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

7. nov 2008 18:51

Cila je napisal/a:

Saj veš: odličnjak mora znati za +5, da je pohvaljen, cvekar je pa car že, če zleze na -2 Cila

Aja? A tako je to po novem? Še dobro, da ne vem tega................

rimljanka - zasebno mnenje

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

7. nov 2008 19:28

Madona, a morate spet cel forum posvinjati s seksom, pa še to Nostradamusovega???Pa kaj je vam???

Potem pa še mamamia govori o petku in metku....lahko njej, ko ima moža ob sebi!Kaj pa naj jaz rečem, ko je moj  1400 km vstran???

No, imam vsaj kroglice na tufnice ... za prvo silo bo dovolj ...

Nena-morje - zasebno mnenje

Nena-morje

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

7. nov 2008 21:01

Pa še kakega Franceljna prinesi s sabo, ko boš pakirala spekulaas začimbe, menda sem ga že pred časom naročala.  Zdaj grem pa nazaj peglat, sem morala pogledat, če je že kaj nove "svinjarije" tle gor.

Loni Makaroni

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

9. nov 2008 23:08

[citat=--Cila--]

Saj veš: odličnjak mora znati za +5, da je pohvaljen, cvekar je pa car že, če zleze na -2 Cila[/citat]

Aja? A tako je to po novem? Še dobro, da ne vem tega................

rimljanka - zasebno mnenje[/citat]

Neč ni to ponovem. Jaz sem bil že zelo super pozitiven, če sem dobil vsaj +2. Je pa enkrat sošolec in kolega, sin takratnega ravnatelja, žal že oba pokojna, enkrat od mene prepisal nalogo in dobil za oceno samo 4, zraven pa še komentar od tršice, "danes si pa bol slabo napisal".

Matjaž

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

10. nov 2008 8:51

Evo me nazaj iz Krškega, sicer po temi zdaj oddajam nekakšo zeleno svtelobo ampak verjetno gre za mojo auro, tko da je fajn. Mal smo martinovali, mal delali lušten vikend je torej za mano. Imajo dober cviček pa take gosi, da se kar topijo v ustih. Edino do kostanjegeva pireja nisem prišel ampak vsega tako ali tako ne moreš imeti, a ne ? Ežoj, težko je karkoli vprašati o Vendelini Jr saj je tisoč vprašanj . Predvsem sem prepičan, da je verjetno moški - glede na njena ostra in odločna stališča, sej bejbike pa ja niso take . Poleg tega je imetnica zelo kvalitetnih sivih celic ,kar pa tudi pri nasprotnem spolu malo preseneča. Torej zaničniva z osnovni vprašanjem : je moški ??? LP hedonist

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

10. nov 2008 9:08

Torej Vendelina ni moški, ker moški niso sposobni pohvaliti osebka istega spola, ona pa je to definitivno že storila v več različnih temah. Next please... Začetnica

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

10. nov 2008 9:15

hedonist je napisal/a:
Poleg tega je imetnica zelo kvalitetnih sivih celic ,kar pa tudi pri nasprotnem spolu malo preseneča.hedonist

Ne izzivaj zunanje podobe Zorana Predina ob nedavnem obisku kraljice

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti