Ali verjemete?

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

7. nov 2008 9:43

mamaF je napisal/a:
Loni, saj nismo več v srednjem veku - namesto palčke vzami daljinca, namesto metle pa sesalec, pa bo (pa tanove dokolenke iz sosednje teme obvezno!!!!) Bi lahko za začetek konec tega sitnega dežja pričarala, pliiiiis? In zrihtala sonček za 15., da te pridemo gledat v Sežano? mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 06. nov 2008 23:57:39

Dež mene ne moti, proga je itak bolj kratka, štumfke seveda na noge plus še kaj od čarovniške, ups, tekaške opreme, pa bo. Vreme bo - itak. Če ne ga bomo pa same naredilie.

Loni Makaroni

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

7. nov 2008 9:54

Vendelina jr. je napisal/a:
. In potem se eno sladostrastno mazohistično pričakovanje zgodi (upam, da bo to ena čistunka s foruma zmogla prebrati....:). Vendelina jr.

, je razumela in se pri tem do solz nasmejala

Cila

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. nov 2008 9:58

Cila, kako pa veš, da se je "tista" tudi režala? Ali kje skupaj ali blizu živite/delate? Vendelina jr.

Vendelina jr.  

7. nov 2008 10:02

Za lidko in hedonista....: Ko bo sonce šlo čez luno in luna šla čez sonce in ko bodo zvezde vseh barv plesale po nebu, takrat bo iz vsega na tem svetu zrasel kruh in kruh bo imel različne oblike in barve....In sredi mraza in vetra bo nevidni ogenj v blagi sapi našemu hedonistu naredil solnograške žličnike.... Joj, zdej sem pa čist v karakter padla... Vendelina jr.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

7. nov 2008 10:11

Ti, a se kaj bliska okol tebe? (si me pa en mal razočarala, ker sem mislila, da boš napisala, kako DA SE BO ON moral mavrično trudit in oh in sploh. Sej veš, brez muje se še čevelj ne obuje. Uh, jaz imam danes ene nove šuhe gor...). Hedonist, sej sicer držim s tabo. p.s. jaz obljubim, da don ne bom nobene packarije omenila. Nč. Čisto tiho bom. lidka [sonce]

Vendelina jr.  

7. nov 2008 10:12

Lidka, nebo se bo odprlo in milostna svetloba te bo vodila do ta prave trgovine..... Joj, kolk je fino prerokovat!!!! Vendelina jr.

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

7. nov 2008 10:16

Vendelina jr. je napisal/a:
Cila, kako pa veš, da se je "tista" tudi režala? Ali kje skupaj ali blizu živite/delate? Vendelina jr.

, a je tukaj še kdo, ki mu angleščina in tujke delajo preglavice   

Cila

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

7. nov 2008 11:02

Hvala, Vnedelina Jr. si me potolažila in mi ponovno vlila upanje, da bom nekoč znal delat sladice. Praviš nevidni ogenj - je to morda radioaktivno sevanje ? Moram it v kak reaktor ? No sej mam v Krškem ene frende, živijo tam zraven jedrske , pa majo vsako leto debel pradajz na vrtu, je tak ko lubenice. Pa blaga sapa tudi malo tam okrog vleče. So pa tvoje prerokbe fajn tudi zaradi tega ker ne težiš s kako apokalipso. Si bolj user-friendly. Me pa samo zanima kako je tedaj,ko si pod vplivo kozmičnih sil in duhov teme , a maš tedaj kak poseben štimung ? kako črno haljo z takimi zlatimi zvezdicami gor našitimi, pa črno mačko na kolenih, gavrana na omari. Pa tudi kaka bradavica na nosu bi že morala biti. Skratka Venedelina Jr , silno fajn ti gre (tudi) to od rok. Maš vse možnosti , da si začneš s tem služiti vsakdanji kruh. Imej se lepo, jez gre pa zdej v Krško . LP hedonist

Vendelina jr.  

7. nov 2008 11:06

posavje je fajn Vendelina jr.

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

7. nov 2008 11:21

hedonist je napisal/a:
Imej se lepo, jez gre pa zdej v Krško . LP hedonist

Dobro premisli, če je res za it v Krško. Poleg paradajza v velikosti lubenice, buč s premerom 2 m...lahko šena  kaj čudnega v moji podobi naletiš...

Vendelina je pa slive že potrgala...baje so tud takeeee...ena sliva, en kozarec marmelade...Ognjič

Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 07. nov 2008 11:24:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti