19. apr 2004 9:00
Zdravo!!! Danes je moj 30 dan diete! Vodni dan sem si prestavila, ker psihično nisem pripravljena nanj, tako da ga bom imela 34 dan. Klavdija tudi jaz sem iz Koroške.
19. apr 2004 9:00
Zdravo!!! Danes je moj 30 dan diete! Vodni dan sem si prestavila, ker psihično nisem pripravljena nanj, tako da ga bom imela 34 dan. Klavdija tudi jaz sem iz Koroške.
19. apr 2004 9:55
Živjo, danes je moj 8. dan diete. Moram priznati da sem malo razočarana, saj nisem šla dol niti 0,5 kg. Prosim vas dajte mi malo vzpodbude ker drugače bom kar nehala. No ja sej vem, vztrajat!! Lep dan. Sporočilo je spremenil(a) 19837430 dne 19. apr 2004 09:55:34
19. apr 2004 9:58
Rozamunda pošlji mi prosim tvoj mail da te obvestim kdaj bo kavica papa Natasa
19. apr 2004 10:07
Punce živijo! Pravzaprav ne vem, kaj naj vam rečem. Tudi mene je vmes že nekajkrat minilo, malo sem grešila( ali pa veliko), ker so bili prazniki, pa kakšen rojstni dan in tako dalje.Ampak sem rekla, da bom nadaljevala( sedaj sploh,ko sem spoznala, še eno sotrpinko iz mojega kraja), tako , da imam spodbudo za naprej.In sem si rekla, počasi pa sigurno.Jutri imam že drugi vodni dan, se pravi, da sem danes na sadju.Tehtala sem se nazadnje na beljakovinski dan, zdaj se bom pa po vodnem, se pravi tudi na B dan.Manj imam 7 kg( pa hujšam že skoraj dva meseca), zato , drage moje, ne obupavajte, saj pravijo, da je boljše bolj počasi hujšati, kot prehitro. Že tako bomo kakšen kg nazaj dobile, ko se dieta konča. Torej, sonce sije, na kolo ali pa peš in veselo hujšat!!!!! LP Rmeli
19. apr 2004 11:06
Živjo punce! Za mano je en sadni dan in takoj za tem še vodni dan in še to na soboto in nedeljo. In sem zdržala. Zelo sem ponosna nase, se vidi, da sem zares zagrabila.V enem mesecu sem shujšala 5,2 kg.Danes za kosilo pa mesek. Sem si ga zaslužila? Držite se! Plat 15 pa bi svetovala, da se prične že danes resno držati dijete, pa mislim, da bo na ohceti vitka, vesela in sama s sabo zelo zadovoljna. Ampak brez grehov!!!!!!! sasa
19. apr 2004 11:58
Moj prvi vodni dan: poldne je, do sedaj sem zdržala brez kriz, pomaga mi topel čaj in pa seveda to, da sem se ful zaposlila z drugimi rečmi, tako manj mislim na krize. Če bi bila doma, bi me gotovo kam zaneslo. Torej, organizrajte si dan tako, da boste čim dlje od doma in raznih skušnjav. Vsem pa želim nepopustljivo voljo. Za mano je 29 dni in minus 7 kg. Kar spodbudno, a ne? Moram pa povedati, da sem tudi med prazniki VELIKO grešila, pa se je potem to zravnalo. Nikar si ne belite las zaradi takih reči.
19. apr 2004 12:07
Dame haj ! Danes si bom privoščila sladko večerjo,komaj čakam.Imam kar veliko volje,saj kilogrami počasi kopnijo. Zato drage dame ne obupujte ,saj bo šlo.Počasi se daleč pride.Zdi pa se mi,da je naša prehrana kar vredu ,zato mi tudi grešiti ni treba.19837430 ne obupaj,pa čim manj se vagaj pa boš potem bolj zadovoljna.Punce lep pozdrav iz deževnega Kranja. BRANKA Sporočilo je spremenil(a) BRANKI dne 19. apr 2004 12:08:44
19. apr 2004 13:09
Punce, eno vprašanje, ki je močno povezano z našim hujšanjem! Verjetno že ima katera izkušnje z ožanjem hlač (kako je to fajn napisat!!!) - a pozno katera koga v Lj, ki to naredi dokaj kvalitetno??? Uživajte! Noel
19. apr 2004 13:34
Sweetie! Tudi jaz imam danes prvi vodni dan, kriza zaenkrat ni prevelika, le pritisk mi nagaja(prenizek). Do sedaj-6kg, sem zelo zadovoljna. Vztrajajmo. Pozdrav Darija darija
19. apr 2004 15:26
plat15, dieta pravi, da ne smeš mešati vrstnega reda dni. Ne obremenjuj se, no, saj bo šlo. Jaz sem izgubila 12 kg in sem se sigurno 12 x tud "pregrešila" vmes (predvsem s sladkarijami). Možno je v 14 dneh zgubit 7 kg, jaz sem živ dokaz za to. Ampak moraš veliko pit (najmanj 2 litra na dan + pravi čaj), točno se držat diete (na začetku sem se!) pa bo. Pomaga tudi kakšna krema proti pomarančni koži, ker topi maščobo od zunaj. LP, SyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Jabolka v srajčki