16. apr 2004 7:24
JAZ SEM PA VČERAJ DOBILA KNJIGO Z RECEPTI OD RIN. V NJEJ PIŠE, DA ČE MANJ JEŠ VEČ SHUJŠAŠ.... ALI TO POMENI, DA MORAJO BITI NAŠE PORCIJE ZELOOOO MINI!!!! KAJ MENITE VE???
16. apr 2004 7:24
JAZ SEM PA VČERAJ DOBILA KNJIGO Z RECEPTI OD RIN. V NJEJ PIŠE, DA ČE MANJ JEŠ VEČ SHUJŠAŠ.... ALI TO POMENI, DA MORAJO BITI NAŠE PORCIJE ZELOOOO MINI!!!! KAJ MENITE VE???
16. apr 2004 7:39
normalno, da manj ješ bolj shujšaš ampak za kratek čas. bolje je počasi in za zmeraj, a ne da. telo se tudi privadi na ta način. LP anita
16. apr 2004 8:21
Juhu! Hvala za vse nasvete, jih bom pridno upoštevala. Ma saj men tale dieta kar gre, samo to, da lahko do 12.00 ješ samo sadje je pa zame ubijalska. Zame je bil ravno zajtrk najpomembnejši obrok, med tednom v službi pa tudi malica. Sedaj pa nič, samo sadje! In mislim, da se pomanjkanje jogurtov in polnozrnatih jedi zelo pozna na moji prebavi, ki je v veliki KRIZI! Sploh po sadnem dnevu se vse zamaši. Včeraj in prevčerajšnjim sem pila zeliščne pripravke, danes se nalivam z donatom, pa nič! Jutri bo dan B, bom poskusila še z jogurti. No, pa vseeno, imam pa novo tehtnico, sicer ne vem kako natančna je, ampak kaže manj!!! In čeprav ne vem koliko dkg je razlike od začetka diete, nekaj jih je, ker se vidi po cunjah! Še enkrat hvala za nasvete, sedaj grem pa na kavico brez sladkorja, ki mi je še vedno sestavni del dopoldneva. Lep pozdrav od vedno lačne!
16. apr 2004 9:16
Hojla punce! Že kakšen teden vas berem in od torka naprej sem z to dieto začele tudi jaz.Danes imam sadni dan in ne vem kako bo, včeraj je bil OH dan in ker sem jedla zelo pozno (18h) pizzo, me je od lakote grozno bolele glava. Kako pa to ve prenašate? Pred tremi leti sem hujšala z Hayevo dieto - ločevanje živil, in sem shujšala za 5 kg v 2 mes.resnično brez odrekanja, ampak kile gredo dol bolj počasi. Zato bi rada zdaj probala tole dieto. Ni mi pa jasno kako lahko tukaj mešaš meso in kruh?! Po Hay-u je to treba jesti ločeno, prav tako jajca in kruh... lp, zofi Sporočilo je spremenil(a) zofi dne 16. apr 2004 09:32:28
16. apr 2004 9:38
Tudi jaz imam sadni dan danes... sem takoooo lačna. No ampak saj bo. Bomo zdržali!!! Če bo takle lep sonček tudi popoldne bom šla kar malo na kolo, samo še enga moram najti da bo šel z mano. Moram pa reči da sem zelo zaspana danes, oči mi skup lezejo. Najraje bi šla spat ko pridem domov. Pa to žal ni mogoče ker se je sosed spravil prenavljat in mi vrta direktno v glavo! ha,ha Tako da bo nujno treba na kolo. Lep pozdravček
16. apr 2004 9:51
Zofi, glede glave pa lakote naj ti povem, da sem tudi jaz na začetku imela podobne težave predvsem glavobole ampak je sedaj v redu...mislim da se mora telo nekaj časa navajat na spremembe. Jaz sem pa delala eno napako namreč premalo sem spila....potem sem se pa potrudila in probala veliko spit tako da je to tudi vplivalo na počutje. Ooooooo Aiwa si spet z nami? Lepoooo. Pa prebrala sem da si omenila, da bi se s katero od tu gor rada tudi na kavici dobila pa glede na to da si tudi iz Lj lohk greva drug teden pa še kakšna se nama lahko pridruži? Kaj praviš? Natasa
16. apr 2004 10:16
yes! Sem takoj za! Da se drug teden dobimo na pijački. Po moje bo prav zabavno. Mal poklepetamo, pojokamo, se poveselimo. Jupi! Enkratno bi bi bilo če se nama še kdo pridruži. Torej povabljene! Sem prec še boljše volje. cmok
16. apr 2004 10:46
Juhu! Ja, tud jest sem že dva dni tako slabe volje. In ful sem lačna, kar na jok mi gre. Ma ne pomaga niti voda, niti čajček, niti sadje. Pa še sadni dan imam. In skoz imam net "prižgan", da gledam, kdaj katera kaj novega napiše (še dobro, da naša firma neta ne plačuje po impulzih!!!). Majčkeno pa res pomaga, ko se takole pomenimo. Ampak saj bo, a ne? Še kaj hujšega smo prebolele kot samo to, da ne smemo jesti po mili volji. Čeprav imam sadni dan, si bom danes skuhala očiščevalno zelenjavno juhico iz zelja, zelene, korenčka, ... skratka zelenjave, ki pomaga pri odvajanju snovi iz telesa. Potem jo bom pa kar zamrznila in imela še za ostale dni. Pa še negativne kalorije ima, pravijo. No evo, sem že 99% boljše volje! Res ste čudežne! Lep pozdrav od vedno lačne!
16. apr 2004 11:14
Hoj, vidim, da nas je kar nekaj na sadnem dnevu danes. Jutri pa bo beljakovinski in moja mama, ki tudi hujša zraven, si silno želi skuto, jaz pa ne bi bila rada cel dan ob hladni hrani. Ima katera kakšno idejo, kako to skombinirati? LP, Irena
16. apr 2004 11:14
Aiwa se ti javim v ponedeljek na mail pa se zmeniva........ NatasaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Jaffa torta