15. apr 2004 13:48
Stellina, na Š dan. Pa dober tek!!! Mene pa zanima, če katera dela zelenjavno pico in jo potem zamrzne??? Uživajte! Noel
15. apr 2004 13:48
Stellina, na Š dan. Pa dober tek!!! Mene pa zanima, če katera dela zelenjavno pico in jo potem zamrzne??? Uživajte! Noel
15. apr 2004 13:49
Jaz jo delam in sem jo tudi zamrznila.
15. apr 2004 13:56
Kam pa se štejejo gobe? Po moji logiki bi bile to beljakovine, ampak raje vidim, če se motim. Morda so pa zelenjava in tako primerne za vsak dan?
15. apr 2004 14:18
Jaz mislim, da so gobe zelenjava. Oglasim se vam v ponedeljek, ko bo za mano prvi vodni dan in vam tudi sporočim, koliko sem shujšala. sasa
15. apr 2004 14:41
JA GOBE SO ZELENJAVA IN JIH LAHKO KOMBINIRAŠ Z DRUGO HRANO.... NPR. FRITATA Z GOBAMI NA B DAN, RIŽ Z GOBAMI NA Š DAN, PA PIZZA Z GOBAMI IN DRUGO ZELENJAVO NA OH DAN.
15. apr 2004 14:42
ČAO! Ja, gobice so dovoljene vsak dan. Kaj pa palačinke? So dovoljene na OH dan, tako kot sladice, kljub temu da vsebujejo jaca in mleko. Joj, jst sem na dieti že 10 dni, pa mi še zmeraj ni čist jasno kaj lahko na tale OH dan. Npr. kruh je takšne sestave kot testo za pico. Zakaj potem kruh na B in Š dan, pica pa na OH dan? Plis, a katera ve? Ja, glede vaganja pa - moja tehtnica je definitivno pokvarjena, preverjeno. Mene je pa skor kap, ko sem prejšnji teden gor stopila, potem pa do včerajšnjega dne še +1,5 kg. Groza! Danes grem kupit novo, pol vam pa sporočim. Ma so kar drage, samo bo pa dober filing, ko bo kako kilco manj pokazala. Kakšne iskušnje imate z digitalnimi tehtnicami? Se res zelo kvarijo? Lep pozdrav od vedno lačne!
15. apr 2004 14:49
Na OH dan si za večerjo lahko privoščiš tisto, kar si drugače ne smeš. Torej tudi kos kruha z marmelado (to sem nekje prebrala) ali palačinke. Jaz jih bom najbrž imela danes. Ali pa mogoče čokoladne muffine (mož navija zanje). Ni važno, kaj vsebuje sladica, glavno je, da zadovoljiš svojo dušico z nekaj sladkimi kalorijami Lp, Asja
15. apr 2004 15:41
Anomis, ne smeš biti lačna, to ni v redu. Pojej malce morda več pri obroku. Enkrat so mi razložili, zakaj ne smem biti lačna- ker telo potem reagira kot v krizi....in dela zaloge... in presnova ne dela dovolj....ne vem točno, a tudi za hujšanje ni ok. Samo nisem kak strokovnjak, da bi ti razložila.In za sladico si privošči karkoli si poželiš! Pa potem seveda še obvezno čokolado. Sicer pa se gobe štejejo (uvrščajo) med začimbe in so lahko povsod. Punce, enkrat sem se na dolgo razpisala, potem sem pa hotela mal smeškotov notri še dodat, mi je pa vse crknilo- eror- in sem ostala brez mojega pisanja. Potem nisem začela znova. Upam vsem, ki so nas prazniki zmedli in malce vzeli volje, da smo se vrnili v stare tirnice diete in veselo peljemo dalje. Malo je bilo pač treba zmesti organizem, da se ne privadi in pozabi da je na dieti! Še dobro, da niso bili božično novoletni prazniki, ki kar trajajo in trajajo, polni dobrot, obiskov in prekrškov. Takrat sem tudi dobila gor toliko, da sem rabila 5 tednov diete, da sem se približala teži pred temi prazniki. lp.n
15. apr 2004 19:38
Pridružujem se Natalijini razlagi, ki sem jo tudi jaz slišala. Zato sem tudi že pisala, da je zame pomembno pri tej "dieti", da se do sitega najem, ker globoki krožniki so različni. Jaz pojem toliko, da sem zares sita. Ni lažjega potem, kot zdržat do večerje. Enkrat ali dvakrat vmes popijem po dva deci vode. Bolj sem lačna dopoldan, ko se držim tega, da pojem dva sadeža. Se pa spomnim, da je pisala, mislim, da Okidoki ali ZdenkaG, da se tudi sadja lahko naješ, da nisi lačen. A nekaj drži; če pojem več sadja, popijem manj vode in kile gredo počasneje dol. Ta teden sem začela izgubljati na teži malo bolj hitro. V soboto odhajam za en teden na morje delat (in seveda uživat drugo okolje, vreme...tudi v vodo se nameravam vreči), v nedeljo imam vodni dan in komaj čakam,da se bom naslednjo soboto stehtala, ko bom prišla domov. Obljubljam sebi in vam, da se bom držala ločevanja, saj mi drugega ne preostane, ker bom kuhala sama. Upam, da je vreme na morju toplo, da si bom lahko nabrala vsako jutro velik šop špargljev, ki si jih bom pripravila za kosila in večerje. Le za sladico bom jedla običajne sladkosti. Mislila bom na vas in vam vsak dan poslala morski pozdrav. Držte se, mačke!!!
15. apr 2004 23:10
Anomis, js sm mela 10 let eno tehtnico, ki je vedno kazala prav. Ko je prišel na svet moj sinek, ni več hotela kazat prav, ker jo je skos metal po tleh, da bi lučke žmirkale Zato sem zaradi diete kupila novo (za 5.500 se mi zdi, na 0,5 kg natančno), ki jo skrivam pred njim in izkazalo se je, da je to dobro, ker me tolikokrat ne zamami, da bi stopila nanjo. Tehtam se na vsak beljakovinski dan. Mislim, da sem v neki kataloški prodaji videla, da imajo za podobno ceno tehtnico, ki je natančna na 0,1 kg. (sugurno sem jo, samo reklame nočem delat ) Jaz sem s svojo zadovoljna in upam, da boš našla dobro zase. A še katera opaža, da ne potrebuje več toliko kave, če pije pravi čaj? Ljudje so pokvarjeni in mislijo samo nase. Edini, ki misli name, sem jaz. (nemški pregovor) LP, SyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Jernejev zelenjavni curry