9. avg 2004 8:50
Bravo, HAMER, v dobro družbo si se podala, saj smo sami super tukaj. Dobrodošla, uspelo ti bo.
Čapa, tudi jaz se včasih pregrešim, le to pazim, da ne pomešam hrane, trudim pa se, da bi bilo teh prekrškov čim manj. V hribih pa je res težko hodit, če imaš dieto. Jaz sem si v soboto pomagala s suhimi slivami, medtem ko je mož jedel čokolado. Pa je vseeno kar šlo.
Marcela; če je to vse res in grejo kile tvoje žene s tako brzino dol, potem je čez 2 meseca, res ne bo več nikjer, oziroma nič ti ne bo pomagalo, če je žena zamenjala keks za seks, ko pa je v postelji ne boš našel.
Ja bessybori, ISKRENE ČESTITKE in ostani še naprej z nami. Saj veš, kako težko je držati kile in mislim, da ti bo tale forum, oziroma mi, še vedno v pomoč. Po sebi vsaj sodim.
Sissi, hribi so uspeli, bila sem na Savinjskem sedlu, dvignila sem se preko 1000m in bilo je super, le danes me bolijo noge, ko grem po stopnicah. Ampak bilo je vredno. Za zajterk sem pojedla malo ananasa in en kolobar sem si prinesla tudi za malico ob 12:00. Za kosilo pa bom imela testenine, s paradižikom in solato, obožujem namreč testenine (le česa ne obožujem?!). Za večerjo pa imam kos Pohorske omlete od včeraj, ko smo imeli praznovanje.
Veselo hujšanje vsem, Sibila.