6. avg 2004 10:23
STAJERKA, sem na polovici in sem izgubila 1 konfekcijsko številko in pol. Na začetku sem si postavila za cilj -2,5 konf. številki, kar bi v številkah pomenilo: -10 cm v pasu ( do sedaj - 6 cm), - 7,5 cm v bokih ( do sedaj -4,5 cm). Ko vas prebiram vidim, da jaz še v bistvu najbolj grešim. Vodni dan sem preimenovala v grešni dan, 2x na dan pijem belo kavo brez sladkorja, sicer, ta teden, ko je pri meni nečakinja, pa se ne držim predvidenega režima. Včeraj npr. sva se potepali po Ljubljani in se odločili, da greva kar zunaj nekaj pojest. Bil je moj Š dan, ampak so stregli le pizze in gobe s parmezanom, ki mi niso ravno dišale in sem pojedla pol pizze z rukolo. Gor je bil sir, pa še nekaj mesnega,...pa sem pojedla. Popoldne pa še nekaj piškotov. Tako sem imela včeraj cca. 70% OH dan. Danes bo pa zato Š dan. Obremenjujem se pa čisto nič, ker grem naslednji teden zopet v službo in režim se bo znova vzpostavil sam od sebe tako, da bodo še ostali željeni cm šli dol. Pa tako ali tako bom podaljšala 3MD kar do konca meseca, ker grem namreč 13. sept. v Grčijo, 3MD pa naj bi zaključila 16., če se ne motim. Bom pa še potegnila 2 tedna. Sicer pa tudi potem nameravam jesti podobno, le manj strogo. Edino brez česar pa ne bo šlo, so pa trebušnjaki. Kljub temu, da me je po obsegu manj, se mi zdi, da je še kar nekaj špehca na predelu trebuha.
JamieO