Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Tanči  

član od: 9.9.2003

sporočila: 54

18. apr 2004 11:35

Veš kaj SY, moraš biti pa zares zadovoljna že z zdajšnjim rezultatom. Mislim, da mora tvoj dragi biti kljub temu, da pravi da te ima rad takšno kot si, zdej še bolj rad, že zaradi tega ker si tko pogumna in zdržiš. Čestitammmm! Asja, ampak se pa splača ta dieta, saj je z njo zadovoljnih več družinskih članov, kajneda! Punce samo tako naprej, pa še Asjin delček recepta dijete vključite v vsak dan, boste vidle, da se bodo kilce zares lepo topile, pa možki bodo zadovoljni, pa niti orbitrejkov kmalu ne boste rable. Prilagam vam še en recept za polepšanje dneva: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1979#1 Lep dan punce Tanja Sporočilo je spremenil(a) Tanči dne 18. apr 2004 11:39:18

reni  

član od: 17.4.2004

sporočila: 4

18. apr 2004 12:50

Najlepša hvala Nadi in Klavdiji za nasvete! Lp, Irena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

18. apr 2004 21:21

Tanči, hvala za to sladko podporo Zdaj mi dela težave le to, kako bom "zdravstveno" dieto skombinirala s tole. Zaradi tega me je manj na forumu, če me kdo pogreša Nekaj stvari moram razčistit, med tem pa kar pišite Sy

reni  

sporočila: 4

18. apr 2004 23:13

Malo bom pognjavila... Sem šele začetnica in knjige še nisem dobila. zato me zanima: - Ali lahko v beljakovinskem dnevu jem katero koli vrsto solate? - Koliko obrokov na dam lahko jem? Med zajtrkom in kosilom je dovoljen malica, npr. z enim sadežem? - Kolikšno količino sira lahko pojem v beljak. dnevu in kakšnega? - Imate kakšno idejo za škrobni dan, ko si cel dan od doma? - kakšne omake so dovoljene v škrobnem dnevu? Vse zelenjavne? Upam, da nisem preveč zahtevna. Pred letom dni sem shujšala 10-12 kg, vendar sem 2-3 kg že pridobila. Ker bi rada prišla na 60kg in se tudi naprej pravilno prehranjevala, sem se odločila da začnem z 90-dnevno dieto. Vaši nasveti so zelo koristni n spodbujajoči! En lep pozdravček vsem, Irena

rozamunda  

član od: 7.4.2004

sporočila: 7

19. apr 2004 7:49

Dekleta morda ena dobra informacijo za vse, ki knjige od Rine z recepti za 90-dnevno dieto še nimate. Knjiga se v Ljubljani dobi že v kioskih, tako da je ni potrebno več naročati in čakati. Veliko uspehov in lep pozdrav, Rozamunda

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

19. apr 2004 8:12

Juhu! Joj, jaz sem tko srečna , ker se kilogramčki res topijo! Sedaj sem pa še bolj navdušena, ko sem videla kake slastne jedi so dovoljene - dobila sem namreč knjižico od Rine. Res da ni nič posebnega, ampak kašni recepti so pa res prava poživitev prehrane. Pri nas doma so navdušeni odkar sem na dieti (moški del ne!), ker sem že pravi strokovnjak v pripravi zelenjave! Zaenkrat imam še veliko motivacije na zalogi za tole dieto, samo včasih je pa vseeno malo krize. Sploh te dni (PMS) samo iščem po omarah - nič ne pojem. Najbolj pa se mi domači smejijo, ko pridem v kuhinjo in vse prevoham, potem grem pa ven, ko jejo kaj "pregrešnega". Pa še malo pojasnil za Reni: sira lahko poješ v velikosti oz. teži mesa na B dan; zelenjavne omakice na Š dan lahko vsebujejo vso zelenjavo + grah ali fižol, ki sta dovoljena samo na ta dan; sadje je dovoljeno za malico, če drugače ne zdržiš; jesti pa moraš zajtrk-sadje, po 12h pa kosilo in nato še večerjo, ki je ista kot kosilo, samo pol manj in brez kruha; predlog za Š dan - solata z rižem, zelenjavni sendvič, zelenjavna rižota,... Lep pozdrav od vedno lačne!

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

19. apr 2004 8:12

Juhu! Po samo šestih dneh diete imam -1,5 kg! (Mimogrede, Sy, začela sem 13. in ne 14.4.) Sploh ne vem, kdaj sem nazadnje videla takšno številko na tehtnici. Dobro, saj vem, da je to samo začetniška sreča in da naprej ne bo šlo več tako, ampak meni se pa le dobro zdi. Prej, ko sem se nekaj brez reda mučila sama, sem za en kg rabila en mesec. Tako da zdaj prisegam na to dieto in komaj čakam, kaj še bo. LP, Irena

plat15  

sporočila: 10

19. apr 2004 8:15

Hojla! Oh punce grooooozeeen vikend je za mano!!!!!!!!!!!! sram me je, res.Vcerisem se pregrešila in popustila in jedla kar nebi smela poleg mesa kruhove cmoke. IN to nažrla ne sam najedla!!!!! Dans pa razočaranje ko sm stopla na vago. A je možno da mam zarad včerijšnjega greha skor 2 kili več!? Pa saj sm grešila le pri kosil. Ampak kazen je vzgojna in prav je tako. Za kazn bom dans mela sam sadje jutr pa vodo. Povejte mi a je možno da bi do 15. maja lahk zgubila 6 kil? Mamo ohcet pa bi se rada mal pokazala; čeprav bo še vseeno vlk kil ampak vseeno; vse moje sestrične so ful okrogle bi pa js mekla med njimi vseeno namanj kil, ha, ha Držite se in pogumno naprej klavdija

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

19. apr 2004 8:57

živjo, Klavdija (obe isto ime, jaz iz SG, odkod ti, da grevi kdaj na kavo?) Jaz sem z dieto začela 23. 2, vendar priznam, da se je ne držim zelo natančno, kljub vsemu mi je kakih 14 dni nazaj tehtnica pokazala kar 5,5 kg manj. Torej sem zdaj na 61,5 kg in danes po dolgem času oblekla ene stare kavbojke, sicer imam danes sadni dan. Nekako sem se odločila, da moram priti na okroglih 60, ampak ne stopam pogosto na tehtnico, ker se diete ne držimstrogo - pač grešim; jemljem to kot nov način prehranjevanja, in mislim, da bom na takšnem načinu prehranjevanja tudi ostala, ampak brez vodnih dnevov. lep, sončen pozdrav vsem, klavdija.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti