Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

16. apr 2004 21:16

Živijo punce! Kot vidite sem še vedno zraven - mimogrede,Aiwa lepo, da si spet z nami - torej, sem si rekla, kar lepo naprej, pač sem ga usrala, bom pa malo dalj časa rabla za moje kile dol zbit.In tako imam danes beljakovinski dan ( sem šla naprej po urniku) in sem naredila mesno lazanjo z veliko zelenjave in bolj malo mesa in paradižnikovo solato.Lazanjo sem že sinoči pripravila in je bila danes tako dobra, ampak je nisem ravno veliko pojedla, zaradi bešamela,ki je notri.Torej, jutri gremo na škrob, drugi teden pa imam že drugi vodni dan. Do takrat se ne mislim pa nič tehtati. Lepo se imejte čez vikend in lepo vreme za rekreacijo vam želim Rmeli

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

16. apr 2004 21:45

Rmeli, ne mi zamerit, se mi zdi, da je beljakovinski dan namenjen predvsem temu, da ješ PREDVSEM beljakovine in ostalega manj. Ne vem, jaz si tako predstavljam. Sadni dan ni bil ravno idealen, ker še vedno čutim vpliv tistih jajc na beljakovinski dan. Bljak! Mislim, da so se mi za nekaj časa zamerila. Meni magnezijeve tablete pomagajo, vidim pa, da ena znamka bolj kot druga. Zdaj imam ene, ki so v zeleni škatlici (ne pomagajo prav dosti), zelo vredu so pa malo dražje v beli škatlici z modrimi črtami gor. Sorry, nimam doma in ne vem znamke oz. proizvajalca. Pomaga mi tudi, da polovico kruha zamenjam za 3-4 crispyje (ali več, ker niso kalorični), ker vsebujejo veliko vlaknin. Ne vem, kaj bom jutri jedla. Sy

Sy  

16. apr 2004 21:59

BODOČE SUHICE (35 <-- to bo fešta!): afna1 Aiwa (bravo!!!).................22 let, Ljubljana akurin (22.2.) Anomis (5.4.)...................25 let Asja ...............................31 let, Ljubljana bonanza (17.3.)................27 let, Novo mesto Branki (29.3.)...................31 let, Kranj coco chanel (22.3.)...........52 let, Kranj debela (21.3.)..................38 let, Koroška Ebonlass (4.3.)................ .32 let, Jesenice Irena19 (20.2.).................44 let, Ljubljana ir1 (14.4.)........................39 let, Novo mesto Katja_S (22.3.).................27 let, Ljubljana keka Klavdija 631141 KlavdijaB..........................32 let, Slovenj Gradec lana (24.2).......................36 let, Maribor lisička (1.3.)......................43 let, Sevnica Nnatalija (25.2.)................35 let, Domžale Nataska (...).....................27 let, Ljubljana Noel (12.3.) okidoki (29.12. - končala)... 50 let, Ljubljana, 67 kg / 165 cm Rmeli (...).........................36 let, Posavje rozamunda (29.3.).............43 let, Ljubljana sinja (2.3.)........................43 let, Kranj spela stellina (27.3)....................28 let, Koper sweetie (19.3.)..................55 let Sy (3.3.)...........................25 let, Krško TanjaG (10.3.)...................29 let, Koper Tanči (21.3.).....................33 let, Primorska Tofika (24.3.)....................25 let, Ljubljana vizija (20.3.).......................39 let, Koper Zvezdana (11.3.)................42 let, Češka zverinica Za enkrat vas je največ iz Ljubljane (8).

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

17. apr 2004 9:33

Punce! Moram napisat, ker sem takoooo vesela. Danes je tehtnica pokazala 76,0 kg!!! Ja, ničla je zadaj. Skoraj 2 tedna je bila večja številka namesto ničle ali celo 77. A veste, kako dolgo že nisem imela toliko kg???? Včeraj sem imela sadni dan, ampak sem ziher, da so najbolj pomagale včerajšnje večerne posteljne akrobacije . Sem rekla možu, da bo to zdaj na vrsti vsak večer. Najbrž mi ni treba napisat, da je skakal do stropa No, samo tolko, da veste, da sem res nazaj! Lp, Asja

reni  

član od: 17.4.2004

sporočila: 4

17. apr 2004 13:39

Pozdravljeni! Kje bi lahko dobila več informacij o 90 dnevni dieti? Ali se vam zdi ta način prehranjevanja zdrav ter enostaven za pripravo? Predvsem zato ker živim sama in se mi večkrat ne da samo zame porabiti veliko časa za kuhanje. En lep pozdravček vsem! Sporočilo je spremenil(a) reni dne 17. apr 2004 13:43:51

plat15  

sporočila: 10

17. apr 2004 14:08

POZDRAVČEK! Sem nova na tem forumu. Ja tudi jaz sem ena izmed tistih ki imamo preveč kil( 20 preveč) in je treba zato nekaj narediti. Tako sem tudi jaz rekla da bom probala s to dieto. Zdaj se je nekako poskušam držati 14 dni in izgubila sem 3 kg. Torej deluje!!! Veliko motivacije pa mi daje prebiranje foruma, SUPER STE RES!!!!!!! Zanima me pa a se moraš vrstnega reda po dnevih držati ali lahko mal menjavaš in prilagajaš!? Mam problem da kuha pri nas večidel tašča in je grozno užaljena če ne jem!Ne razume da morš človek kako kilo dol spravit ker ona sama na srečo nima takih problemov pa bi lahk pojedla slona če bi mogla. Knjigo sem tud naročila v pon dobim položnico. Upam da je knjiga OK in da je vredna svojega denarja. En lep vzpodbuden pozdravček vsem in aja a je morda katera s Koroške? Klavdija

reni  

sporočila: 4

17. apr 2004 15:26

Klavdija a mi lahko napišeš naslov te knjige? Lp, Irena

Sy  

17. apr 2004 21:36

Asja, jaz imam pa 75,0 kg. V štirih (4) dneh mi je šlo dol 1,5 kg in mislim, da je to zaradi vode, ki se je v teh dneh zadrževala v telesu. Po moje je bil takšen vpliv lune ali kaj. Sem točno na polovici diete, do zdaj je šlo dol 12 kg. Na tej teži nisem bila že OHOHO časa. To je skoraj 5 let. Vsa čast tistemu, ki je izumil to dieto. Pa vsa čast vam, punce, za podporo. Pa kar tako naprej nam vsem, ane. Sy

plat15  

sporočila: 10

17. apr 2004 22:18

haj Irena poklicala sem na rino in rekla da bi rada knjigo o 90 dnevni presnovni dieti, zdi se mi pa da ima tudi sama knjiga naslov RINA. Ce bo vse po sreči jo bi naj dobia tam nekje do petka. Ja SY tebi pa tud vsa čast!! ko bom js zgubila še12 kg bom vagala glih tejk kot pa ti. Upam da mi bo uspelo ! A ne punce je pa hudir ko te zgrabi včasih da bi kr najrajš pustil vse skupaj.... vsaj meni se to dogaja; saj ste prebrale mojo prejšnjo pošiljko. Prosim da mi katera odgovori na moje prej zastavljeno vprašanje ker me to res muči; pozdravček KLAVDIJA FREIDL

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

17. apr 2004 22:32

Klavdija, pozdravljena in dobrodošla! Ja, dnevov se moraš držat, kot je "predpisano". Tvoji tašči pa razloži, da je pač taka dieta in da naj poskuša kuhat tako, da se bo vsaj malo prilagodila tebi. Mislim, da bo s tabo imela še najmanj dela. Ko boš dobila recepte, ji pokaži knjižico. Mogoče bo celo navdušena. Ja, je včasih težko. Meni je bilo en teden nazaj. Imam zdaj slabo vest, ko sem se kar na hitro hotela vdat. Sy! Čestitam! Če bi jaz bila zdajle brez 12 kg, bi morala zamenjati komplet garderobo. V bistvu upam, da jo bom morala , ker bo to pomenilo, da sem bila uspešna. Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti