Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

19. apr 2004 15:30

Eto mene opet! Ker ste bile teh 10 dni, kar vas nisem spremljala tako pridne sem si zdaj sprintala med tem časom napisane strani, jutr vam pa kaj več napišem. Danes pa samo rezultati: 34.dan podatek prej: podatek zdaj: razlika: teža 58 kg 53 kg - 5 kg pas 70 cm 62 cm - 8 cm boki 92 cm 88 cm - 4 cm roke 28 cm 24 cm - 4 cm/kom stegna 54 cm 50 cm - 4 cm/kom ITM 23,23 21,23 - 2,00 Aja, pa tudi jaz sem se med prazniki GROZNO pregrešila (ne samo 1x), prav gotovo pa mi ni pomagala tudi "teta, ki se je na obisk odpravljala z dvodnevno zamudo", tako da sem en dan jedla celo ob 23:oo (kajbada napačno kombinacijo: domač koruzni kruh, pa šunka, pa jajca, pa hren,...), ampak mi je vodni dan očitno rešil ....................... Lep pozdrav Anita

Tanči  

član od: 9.9.2003

sporočila: 54

19. apr 2004 18:21

Sweetie, Darija1 potem smo na istem. Tudi jaz se danes nalivam, da me bo menda kar zalilo. To je moj 2. vodni dav v tem tednu, to pa samo zato, da bom lahko na pravi dan uživala, ker imamo žur v soboto, pa bo ravno fajn za mesko, ker potem nisi nič sumljiv in te nič ne gnjavijo z "a hujšaš!?". Tudi jaz danes kar dobro prenašam, pa še luna je pa bo morda šlo kaj več dol, če se ne bom prej utopila v vodi, ha, ha. Ampak kar pogumno - zvečer malo prej v posteljo, pa še malo ta dobre telovadbe (pr men ne bo nič, ker moža cel teden ni) ha, ha, pa se bodo kilce kar raztopile, ne samo topile. Lep pozdrav vsem pogumnim ženskicam, ki vztrajate! Tanja Sporočilo je spremenil(a) Tanči dne 19. apr 2004 18:24:56

Loti72  

član od: 11.1.2004

sporočila: 4

19. apr 2004 19:03

Noel ! V zadnje mi je hlače zožala gospa, ki ima svoje prostore tam, kjer je bil včasih Salamonov oglasnik. To je, ko greš iz Nazorjeve proti ploščadi Ajdovščina. Vhod je zraven vhoda za Papillon. Gre pa se v klet.Je pa tudi velika tabla zunaj, tako da ne moreš zgrešiti. Dela pa od ponedeljka do četrtka, od 15-18 ure. Je res dobra! Je pa dober tudi gospod, ki ima delavnico na Trubarjevi. Mislim, da se piše Jurkovič. Vhod, rjava vrata, je pred trgovino Peko, je pa nad vrati tudi tabla. Greš po hodniku, prideš na dvorišče in zopet dol po stopnicah. Dela pa v ponedeljek, sredo in petek tudi samo popoldan. Je pa dober občutek, ko ti hlače plešejo okoli pasu, a ne? LP

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

19. apr 2004 21:09

Preveč dober občutek, ja. In če kmalu ne ukrepaš, jih imaš nabrane okrog gležnjev in moraš trebuh ven držat, da ti dol ne padejo. Vem, vem...

plat15  

član od: 17.4.2004

sporočila: 10

19. apr 2004 21:27

Hojla Hvala za vzpodbudo vsem!!! Se kr moljše počutim. KlavdijaB in debela js sm z Mežice. Klavdija ti si taka srečnica ko bom js enkrat mela take kile kot ti bom od veselja 10 metrov v zrak skakala! Sam moja pot do tja je še dolga.............. MA SAJ BO. kLJUB VSEM GREHOM KI ŠE BODO NE BOM ODNEHALA! Sy bom probala kot si rekla . Neki me še zanima. A mislite da bi ta dieta utegnila škodovati mojemu babyu ; star je 8 mesecev vendar ga še vedno dojim. Pa sm nekje prebrala da se v mleko izločajo strupi če hujšaš.... Sam ta dieta dovoljuje jesti vse v določenem zaporeju in kombinacijah torej po moje najbrž ni glih škodljiva in moj mali najbrž zato ni za kaj prikrajšan!? Kaj menite ostale in a je katera morda v podobni situaciji kot js? KLAVDIJA FREIDL

tofika  

član od: 9.10.2003

sporočila: 48

19. apr 2004 23:17

Punce en prašanje - a se burek lahko je (sirni) na OH dan ter ali ima katera probleme z želodcem? Me mal daje, še posebej, če jem krompir???!! Drugače pa fajn gre dol, tehtal se bomo 20. maja, preden popiham na izlet....Pomaga tale telovadba, kaka kremica pa veliko vode - brez grehov pa ne bi blo nc! Cestitke ob uspehih

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

20. apr 2004 9:17

Tofika, jaz jem sirov burek( seveda bolj nemasten) na beljakovinski dan. Sicer imam pa danes drugi vodni dan. Upam, da bom zdržala.Plat 15, tudi jaz imam 9 mesecev staro punčko, vendar ti ne morem pomagati, ker ne dojim več. LP Rmeli

ir1  

član od: 13.4.2004

sporočila: 28

20. apr 2004 9:31

Kaj menite o češpljevih cmokih kot sladici na OH dan? Po moje bi šlo, saj so tudi v tortici in piškotih živila, ki jih naj sicer ne bi mešali (npr. jajca, moka...). Irena

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

20. apr 2004 9:43

Klavdija jaz pa sem iz ČRNE.Imam 14 mesecev staro punčko, vendar ne dojim. Sporočilo je spremenil(a) debela dne 20. apr 2004 09:43:48

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

20. apr 2004 10:03

Sirni burek se lahko je na beljakovinski dan. Če imaš probleme z želodcem, poskušaj najti na tej temi stran, na kateri so opisani plusi pitja zelenega čaja. Naj bi med drugim tudi zmanjševal kislino v želodcu, preprečeval kruljenje, itd. (zdi se mi, da je na strani 68, lahko da se motim) Ne glede na dieto, se med hujšanjem sprostijo strupi, ki so prej vezani v maščobo. In najverjetneje gredo tudi v mleko, ne vem. Zato je pa pomembno pitje vode med dieto, da odplakneš strupe. ir1: češpljevi cmoki gredo lahko kot sladica na oh dan. Tudi palačinke. Vse, kar vsebuje sladkor. Jaz sm pa tko nesrečna, ker moram držati še drugo dieto, ker sem med drugim alergična tudi na sladkor (umetni in naravni, med) in mi odpadejo sladice. Včeraj sem bila prav nesrečna, ko je bil oh dan. Mogoče mi bo pa zdravnica uspela to pozdravit že v tem tednu. Danes imam sadje. Držte se, punce Sy našla sem! zeleni čaj je opisan na strani 49. LP Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 20. apr 2004 10:09:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti