16. apr 2004 11:30
Valda ni problema.....a mi lahko napišeš svoj mail prosim, da te obvestim? Natasa
16. apr 2004 11:30
Valda ni problema.....a mi lahko napišeš svoj mail prosim, da te obvestim? Natasa
16. apr 2004 11:51
Punce haj Danes imam tudi jaz sadni dan,pa mi kar uspeva.Za kosilo se bom posladkala z bananami,ki jih bom potresla z kokosom in pogrela v mikravalovki.RES SO DOBRE! Lp BRANKA
16. apr 2004 13:30
Ojla! Branka, kako točno narediš s telimi bananami? A to samo pogreješ v MV ali spečeš, ali kako? Se sliši slastno, pa še sadni dan imam, pa bo vseeno nekaj toplega! Lep pozdrav od vedno lačne!
16. apr 2004 14:21
Namig za beljakovinski obrok iz skute, pa da je topel. Jaz sem si spekla burek po moje. Skuto zmešaš z radensko, da je bolj tekoča, soliš, daš malo olja, lahko olivca in nato pomakaš vanjo testo, ki ga kupiš na tržnici( od šiptarjev). Lahko daš noter malo mleka, lahko jogurt, po želji. Kot eno zmečkanko narediš. Seveda pekač malo namažeš. Probaj in boš videla, da je supe. Tudi potem hladen za večerjo ni slab. Zraven jem najraje paradižnik. Lp Irena
16. apr 2004 14:22
Živ! Js mam tud sadje pa tkoooo bi jedla kakšen sendvič. Grrr!!! In to s šunko (pa sm vegetarijanka) Kaj mi zdej fali? Zakaj to? Pa glava me boli. Tko je, če se prejšnji večer preveč naješ, se mi zdi. Upam, da bomo vse zdržale današnji dan, jutri bo pa dež. Sy p.s. Katera je rekla, da ima probleme s prebavo? Priporočam magnezijeve šumeče tablete, 2 do 3 na dan. Sigurno bodo vsaj pomagale, če ne celo uredile prebavo. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 16. apr 2004 14:23:29
16. apr 2004 14:48
Kakšno testo pa je to? Ne vem, če imajo na naši tržnici kaj takega. Se ga lahko naredi doma? lp Irena
16. apr 2004 15:16
Sy, a magnezijeve tablete res pomagajo??? Jaz sem probala že suhe slive in fige, pa je tako zabasano, da ne gre nikamor:)!!!! Lep vikend vsem!!! Noel
16. apr 2004 15:49
Torej gremo drug teden na kavico. Tudi jaz sem v Ljubljani in se vam bom z veseljem pridružila. LP Rozamunda
16. apr 2004 17:03
ir1 To je najbrž vlečeno testo, le da je tisto na tržnici boljše od tistega v trgovini, doma pa vzame precej časa za ga pripravit. LP Suzana
16. apr 2004 18:27
Hojla! Do zdaj sem zdržala na sadju, ker pa za ostale kuham zelenjavno juhco- zelena, por, ... brez krompirja ali riža, pa me zanima ali jo lahko za večerjo pojem??? Ali imaš mogoče potem prebavne motnje oz. ne shujšaš nič? Res hvala za nasvete, ker ko začneš potrebuješ nekoga za pomoč in spodbudo. Hvala Nataški za nasvet, danes me ne boli glava, ker nonstop pijem vodo in čaje. Lep pozdravček, ZofiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Kremna cvetačna juha