Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

9. apr 2004 9:10

Sy. Meni je tudi tehtnica stala nekaj dni. Danes pa pokazala 0,4 kg manj! Končno. Mene prazniki ne ganejo preveč, ker nisem velik ljubitelj potic in ostalih velikonočnih jedi. Še dobro, da ni Božič, ker bi bilo HUDOOOOO! Lp, Asja

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

9. apr 2004 9:39

Juhu! Jaz sem tudi včeraj imela 1.sadni dan in sem bila napihnjena, da sem komaj sedela. Komaj čakam, da danes pojem nekaj toplega, to ponavadi pomaga. Na meniju bodo orade z zelenjavno prilogo in seveda juhica! Jupi! Drugače pa - 1,5 KILCE MANJ! To se mi ni zgodilo že kar lep čas! Vendar pa jih je pri meni še veliko preveč in rabila bi kar nekajkrat po 90 dni, da pridem na idealni ITM. Vendar pa se s tem ne obremenjujem preveč, zame je dosežek že to, da kontroliram samo sebe in nimam tistih prenajedanj s sladkarijami! Torej, lep dan ter lepe in "vzdržljive" praznike vsem bejbam, ki vztrajate! Lep pozdrav od vedno lačne!

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

9. apr 2004 10:24

Živ, jaz imam pa danes sadni dan (24.dan diete), tako da je včeraj pozno zvečer sokovnik pel ko nor - pripravila sem si ananasov sok s korenjem. Tako sem za zajtrk ob 8h pojedla 2 , ob 10h popila dva dcl soka, okoli 13h pa si bom v mikrovalovko vrgla banano, ki jo bom potresla z žlico nasekljanih mendeljnov in žlico kokosove moke ter ščepom cimeta v prahu pa spet sok, popoldan pa še kakšna pomaranča in pa seveda veeeeeeeeliiiiiiiiiikoooooooooo H2O in par skodelic zelenega čaja. Drž"te se - VSE!!! Anita Anita

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

9. apr 2004 10:49

Punce! Jaz imam 1. vodni dan!!!!!!!!! Zaenkrat je situacija pod kontrolo, a vseeno povejte, kaj ste naredile, če vas je popadla lakota??? Želim vam čim lepše praznike - in naj ne bo samo hrana tisto, na kar bomo mislile!!! Noel

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

9. apr 2004 11:04

Noel, zamotit se je treba. Meni je pomagalo, da sem šla ven, ampak takrat je bil sonček. Drži se! Sy

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

9. apr 2004 11:15

Noel, jaz sem si vzela tisto flaško z "cucljem" in sem jo vsepovsod po stanovanju s sabo nosila in ko mi je zkrulilo sem hitro naredila en šluk. Drži se, punca ! Rmeli

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

9. apr 2004 11:28

Živjo punce! Vidim, da vam gredo kilce precej počasi dol, mei tuuuudddiiiiiiii. Vstrajala pa bom, kar bo, pa bo. Jutri imam sadni dan. Kuhala bom šunko, barvala jajca, sline se mi bodo cedile, ampak se ne bom dala! Okidoki, ti se kar sprosti, me vse razumemo in naj ti ne bo nerodno kaj napisat, te čisto razumem ker sem svoje čase tudi jaz štiri leta hodila v šolo v Zagrebu, pa mi mojih napak ni nihče očital, sekirala se pa tudi nisem. Kar pogumno, mi smo s tabo! sasa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

9. apr 2004 12:05

Coco chanel, tudi jaz imam jutri sadni dan, pa se mi celo dopade. Bom imela saj eno zavoro, da ne bom čisto vsega probala, tako kot prejšnja leta. Ampak v nedeljo bo pa taprav dan za šunko in hren. Sem pravi čas začela s hujšanjem. Okidoki ne sekiraj se. Tukaj imamo čisto drug problem, kot je jezik. Kar korajžno. Saj tudi druge glih ne gledamo na pravopis. Vsem želim čim lepše praznike, lepe pirhe, dobro potico, hud hren in sočno šunko. Pa veliko dobre volje, da ne bi bilo preveč prekrškov. Lisička

Tanči  

član od: 9.9.2003

sporočila: 54

9. apr 2004 13:02

Sy! Moj lonček: 33 let Primorska, kile pa povem po vodnem dnevu, ker sem se zaobljubila, da prej ne stopin na vago Lep dan vam želim in držte se čez praznike, pa kej si prišparajte (kej dobrega mislim) za dneve po praznikih (malo šunke, kakšno jajčko za na regrat, potičko za OH dan (če jo daš v škrinjo in jo vzameš na OH ven, je prav super). Sej moram priznat, da vas polno berem, ampak pisat pa pisat.... Ženske dežnike v roke in ven, da ne bomo kar naprej mislile na hrano, pa še energije bo več. PA PA

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

9. apr 2004 13:18

Okidoki vaja dela mojstra,zato nam kar z veseljem kaj napiši. BRANKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti