Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

7. apr 2004 13:02

Juhu! Eno za vse, ki že imate knjižico od Rine. Ali so v njej samo recepti za teh 90 dni, ali piše tudi kaj nasplošno o tej dieti? Mislim predvsem na to, kaj smeš in kdaj oz. kako kombinirati. Danes je moj 1.OH dan in že komaj čakam večerjo! Lep deževen in snežen dan še naprej! Lep pozdrav od vedno lačne!

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

7. apr 2004 13:06

Ja na začetku je vse lepo opisano. Knjiga te zelo lepo in vzpodbudno vodi skozi 90-dni. Meni tudi niso jasni tisti izračuni Natasa Sporočilo je spremenil(a) Nataska dne 07. apr 2004 13:07:15

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

7. apr 2004 13:43

ITM = telesna masa (kg) / telesna višina (m)na kvadrat Primernost telesne teže ocenjujemo z izračunom razmerja med telesno maso in kvadratom telesne višine, temu razmerju rečemo indeks telesne mase- ITM. Naša telesna teža je primerna, če indeks telesne mase znaša od 18,5 do 25. vrednost nad 25 pomeni ,da imamo povečano telesno težo. O debelosti govorimo pri vrednosti indeksa telesne mase nad 30, ki je že neugodna za zdravje. Pomembno je tudi ali imamo nežno, srednje močno ali močno konstitucijo. Ali smo ženskega ali moškega spola in seveda starost. anita

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

7. apr 2004 14:14

Hojla punce! Moram povedati, da sem pa tja skočim malo prebrat, za pisat pa nimam časa. Mam ful gužvo. Pa lakoto, pa kilco preveč, pa ITM previsok pa še kaj. Pa ne bom obupala, čeprav sem obupno lačna!!! Ja, Aiwo tudi jaz pogrešam. Aiwa, sporočam ti, da sem danes prvič sočila jabolka na Power juicer in je bil okus kot takrat, ko prešamo jabolka. Super. Samo zdi se mi, da ga ne bom toliko uporabljala, kot sem si mislila, saj sadja popoldan še nekaj časa ne bom smela piti in jesti. Nnatalija, tudi tebe lepo pozdravljam. Pa-pa

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

7. apr 2004 14:16

Pozdravljene! Tale forum je pa res zlata vreden!!! Sem mislila, da je z mano kaj hudo narobe, ker danes prvič izgubljam voljo (v petek imam 1. vodni dan!) - pa to prav zares, kar vse po vrsti bi jedla, komaj se premikam in razmišljam - imam PMS, pa še vreme ... Me veseli, da nisem edina!!! Držimo se in vztrajajmo!!! Noel

elena  

član od: 27.12.2003

sporočila: 68

7. apr 2004 16:49

Noel, mi lahko prosim poveš, koliko je izgube po 29-ih dneh? Jaz nameravam probati s to dieto v ponedeljek in me čisto tako zanima! Hvala LP Nada

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

7. apr 2004 16:51

V petek se bom tehtala, ko pridem domov! Po treh tednih je bilo - 5 kg ... Za izgubit pa imam vsaj 20 kg!!! Lp! Noel

tofika  

član od: 9.10.2003

sporočila: 48

7. apr 2004 22:40

Oh kako pomaga telovadba! Pa z lahkoto se da obroke organizirat, pa še raznovrstni so in lahko hodiš ven jest; prej tega skoraj ni blo možno izvest. In nihče ne gleda čudno če rečeš listnato solato (mešano) mi dajte pa pizo zelenjavno brez sira, al pa kaj bi blo dans samo mesno? Glede na to, da sem študentka (24let) sem prav presenečena. Seveda je pa treba plačat. Sem pa zadnjič na Š dan jedla božanske njoke s pelati - sicer je bla porcija za predjed, ampak je bla mlada berivka zraven - 1400. Če sem cel dan na faksu se morm malo razvajaz..hehe A pol imate ve tud probleme, ko vas kolegi pisano gledajo ko vodo žulte? Kar se kil tiče - že samo tole dopisvanje je balzam, da se človek neha sekirat, kakšen je bil....šmrc mi kar solzice pritečejo, ker smo tok zagnane... ursa pogacnik

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

8. apr 2004 8:16

Hello! Sm že kar mal "out", saj se vam zdaj že lep čas nisem pošteno javila (strani sem si pa skorajda dnevno printala in jih potem doma prebrala). Novembra bom stara 27 let in sem iz Novega mesta, štart diete 17.03.04. Iz začetnih 58 kg sem v 3 tednih prišla na 54 ( z manjšimi kiksi - vino z družbo ob vikendih in mlečna čokolada z lešniki pred nastopom mesečnega perila), tako da moj ITM sedaj znaša 21,60 !!! Vendar ni bilo vedno tako lepo, kot si verjetno mislite tiste "bolj okrogle" - tudi sama sem bila ša pred leti med vami ( z zabeležinimi 78 kg - več jih tehtnica ni videla, saj sem se je izogibala kot hudič križa - je bil takrat moj ITM 31,20), vendar se mi je z močno voljo in samodisciplino uspelo v obdobju dveh let znebiti min. 20 kg ( mogoče celo več, saj ne vem, če ne bi tehtnica pokazala več), tako da sem se odločila za to dieto zato, da se znebim še tistih nekaj odvečnih. lep pozdrav do naslednjega pisanja in še enkrat SVAKA ČAST VSEM študentkam, mamicam, babicam ipd., ki sodelujete na forumu Anita

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

8. apr 2004 8:31

Jooooj bonanza jst bi bla kar na tvojem mestu kar se kg tiče...naj ti čestitam za dosežek BRAVO...... Natasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti