8. apr 2004 8:16
Hello!
Sm že kar mal "out", saj se vam zdaj že lep čas nisem pošteno javila (strani sem si pa skorajda dnevno printala in jih potem doma prebrala).
Novembra bom stara 27 let in sem iz Novega mesta, štart diete 17.03.04. Iz začetnih 58 kg sem v 3 tednih prišla na 54 ( z manjšimi kiksi - vino z družbo ob vikendih in mlečna čokolada z lešniki pred nastopom mesečnega perila), tako da moj ITM sedaj znaša 21,60 !!!
Vendar ni bilo vedno tako lepo, kot si verjetno mislite tiste "bolj okrogle" - tudi sama sem bila ša pred leti med vami ( z zabeležinimi 78 kg - več jih tehtnica ni videla, saj sem se je izogibala kot hudič križa - je bil takrat moj ITM 31,20), vendar se mi je z močno voljo in samodisciplino uspelo v obdobju dveh let znebiti min. 20 kg ( mogoče celo več, saj ne vem, če ne bi tehtnica pokazala več), tako da sem se odločila za to dieto zato, da se znebim še tistih nekaj odvečnih.
lep pozdrav do naslednjega pisanja in še enkrat SVAKA ČAST VSEM študentkam, mamicam, babicam ipd., ki sodelujete na forumu
Anita