8. apr 2004 13:46
O, hvala. Moj ITM je po 38 dneh 26,6. Še malo, pa bo idealen. LP, Sinja!
8. apr 2004 13:46
O, hvala. Moj ITM je po 38 dneh 26,6. Še malo, pa bo idealen. LP, Sinja!
8. apr 2004 13:53
No, krasno. Sedaj vidim, da je še daleč, tale moj idealni ITM. Trenutno je 26,3 pri 69 kg. Šele pri 59 bo pravi. Lep dan Irenaneznan uporabnik
8. apr 2004 14:06
Oj Noel! Kupila sem si takega z magnetnimi zavorami, ker je neslišen, cena pa je bila 55.000 SIT na trajnik. Meri daljavo, srčni utrip, porabljene kalorije, čas,... Meni je super, ker je tih in sva s fantom v garsonjeri pa sva ga vseeno v dnevno sobo postavila! Tako se moram glih zaletet vanj in me opomni da ga še nisem uporabljala. :) Hec! VEsela sem, da ga imam KAtja Lepo bodite
8. apr 2004 14:44
Hvala! Jaz resno razmisljam, da bi ga kupila, ker me ti dezevni dnevi spravljajo ob zivce - ker ne morem ven! Imam pa cimro in bi rada neslisnega, da bi ga lahko zjutraj uporabljala - ko ona mogoce se spi!? Ali se ti zdi, da je to izvedljivo? Lahko zaupas se, kje si ga kupila? Noelneznan uporabnik
8. apr 2004 14:52
Noel imaš pošto, da ne bom delala reklame brez Jernejeve odobritve Katja :) Lepo bodite
8. apr 2004 17:04
Živijo, punce! Ampak tole me pa tako razjezi, da me kar mine volja. Včeraj sem imela sadni dan, pa sem si rekla za štos se bom zjutraj stehtala.Nato sem se cel dan filala s sadjem in vodo, da mi je zvečer šlo že bolj gor kot dol, in sem danes zjutraj spet stopila na vago in , glej ga zlomka, je bilo 1kg več!!!!! No, pa če to ni za popenit!!! In potem si misliš, da bi konec koncev tudi lahko kaj konkretnega pojedel, če je tako!!! Saj vem, jutri bo že drugače. Ampak me pa to tako razkuri...... Lisička, me veseli, da sva iz istega kraja, če hočeš, mi lahko kaj napišeš na pošto in greva kdaj na kavo (nesladkano in brez mleka, se ve). Prej je tako lepo sonce sijalo, zdaj pa piha veter in bo menda spet dež ?! LP Rmeli
8. apr 2004 19:18
Haj Danes sem si izračunala ITM ki mi pristane na 22.8. Sej ni take krize ampak na morju se pa ne bi utopoila.Rameli ne obupuj, ker nisi sama v čarobnem krogu tehtnice.Moja kaže kakršne volje je enkrat 2kg gor enkrat pa dva dol.Ampak obupala pa ne bom,gremo do koca (28.6),saj bo kmalu.Danes zaključujem sadni dan ,ter nestrpno čakam jutrišnega.Privoščila si bom svojo veliko noč in uživala ob šunki in hrenu.Upam da bo ta vikent uživala ob dobrotak še katera od vas. Čav BRANKA
8. apr 2004 21:29
Jst bom jedla potico za nedeljsko vecerjo pa jajca v ponedeljek. Tako zgleda. Upam, da se ve pocutite bolje kot jaz. Danasnji sadni dan mi ni sel, zgleda da sem zapadla v krizo.
9. apr 2004 7:35
Živjo punce, Včeraj sem pekla potico in sem bila karateker, nisem je probala niti košček. Danes zjutraj stopim na tehtnico in ne boste verjele kaže 0,70 kg več, kot včeraj, pa saj bo bolje. Moj ITM pa je za sedaj še izredno visok 27,7. Danes je moj sadni dan. Veliko uspeha želim vsem in lep dan, Rozamunda Breda Torok
9. apr 2004 8:49
Živjo, zdi se mi, da se v teh dneh zadržuje voda v naših telesih. 2-3 dni imam občutek "napihnjenosti" vsega (ne samo trebuha). Po 4 dneh mi je tehtnica pokazala 0,5 kg vec. Krneki.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Domači Ferrero Rocher