Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

8. apr 2004 8:33

Živjo, punce! Samo, da vas pozdravim in povem, da sem še tu. Kilce mi stojijo(spet) ampak ne obupujem. Sem že imela enkrat tako krizo, pa je minila. Pa forum imam. Rmeli, tudi jaz sem iz Sevnice. Nimam časa dosti pisat, berem vas pa redno. Držte se in ne obupujte. Lep dan vsem, pa čeprav ni sončka, da bi nam moralo dvigoval. Lisička

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

8. apr 2004 9:12

Hej, Noel! Če bi se ti nabralo prav vse na enkrat (vodni dan, pms, vreme itd itd itd), si lahko premakneš vodni dan za 4 dni. Jaz sem ga premaknila, ampak zarad enih drugih razlogov. Js bi tud čokolado jedla danes. Pa sem jo že včeraj in je danes sadni dan. Jojjojoj! Kaj je to z mano? Najbrž ga tale luna kej biksa. Moj ITM je trenutno 29. Glede na moje prejšnje "dosežke", verjemite, da to ni veliko Punce, a veste, da se splača? Veste, kako je fajni občutek, ko en dan začutite, da lažje sedite in da vas tisti špehec več ne moti pri tem (trebuh pa stegna pa vse to- vsaj meni je veliko ostalo na trebuhu od nosečnosti)? To sem že doživela pri tej dieti in upam, da bom imela to v mislih, da me ne bo zaneslo h kakšni čokoladi. Držte se, Sy

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

8. apr 2004 9:58

Nataska, Najprej HVALA in pa seveda: VERJEMI, tudi TEBI BO USPELO. Tako kot sem rekla že prej: MOČNA VOLJA in SAMODISCIPLINA pa bo! Aja, skoraj bi pozabila, ne vem več katera je rekla, da lahko sadje jemo le zjutraj. Ni res . Lahko ga tudi popoldan - recimo namesto večerje, če ni lakota prevelika, le paziti moramo da je čas med obroki dovolj dolg ( ne vem več čist točno koliko časa se presnavljajo beljakovine, škrobi in oh). Sama vedno namesto večerje pojem raje jabolko ali katero drugo sadje, ker pridem domov šele pozno popoldan. Aja, pa še to, ker sem v službi v Lj. sem odsotna od 6h pa do minimalno do 18h si prejšnji dan pripravim "predpisan"obrok, tj. meso, riž ali testenine in ker mi vse te stvari mrzle ne teknejo preveč, poleg tega pa tudi za želodec ni najboljše biti cel dan ob mrzli hrani sem si nalašč za v službo kupila mikrovalovko, tako da si te stvari pogrejem. Verjemite, vse skupaj je veliko lažje. Se slišmo Anita

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

8. apr 2004 10:26

Ja, a ne, kako nekaj toplega paše? ponevnaglavi]Še posebno ko je sadni dan. Jaz ga ne bi mogla preživeti brez čaja. Zeleni čaj je zakon, še enkrat ponavaljam. Skuham si tudi Rooibos. V čajnicah imajo tako čudovite čaje; Vsaj z njimi se lahko malo razvajamo, vsakič kak drug okus.

neznan uporabnik

8. apr 2004 10:27

Bonanza! Jaz sem sedaj na istem kot si bila ti pred 2 leti in tudi jaz bi morala priti na tvojo težo, da bi prišla na normalni ITM. Torej si se dve leti držala ločevanja živil s 3MD, cel čas ali si prekinjala vmes za 90 dni. Prosim, če mi zaupaš svoj recept! Hvala že vnaprej Lepo bodite

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

8. apr 2004 10:58

Katja_S. Jaz to dieto (3MD) prakticiram šele sedaj, torej 1. Vse prejšnje, sedaj že zgodovinske kilograme pa sem izgubila s "svojo dieto (vsak pozna svoj organizem najbolje, a ne?).Ker mi vsaka drobtinica kruha škodi oz. mi je škodila sem se takrat za cca. 2 leti kruhu popolnoma odpovedala - to pa je bila poleg banan EDINA stvar, ki sem se ji odpovedala. Poleg tega sem takrat delala ša v svojem kraju (od 07-15) in tako ni bilo težko odpovedati se hrani po 18. uri. Aja, pa strogo vsak dan sem popila min. 3 litra vode (steklenico Zale še dandanes zelo težko pogledam, tako da zdaj pijem druge znamke) in jedla agrume (predvsem grenivke), pa odpovedala sem se sladkorju v kavi in čaju, pa Orbitrek (o tem se ogromno pisala na prejšnjih straneh) in telovadba po videokaseti Cindy Crawford,... Tudi s to dieto sem uspela pospešiti svojo presnovo in s tem zafrknit svoj metabolizem in KILOGRAMI SE NISO VRNILI, razen pri kakšnih res hudih feštah kaka kilca, ki pa se je da rešiti. SREČNO !!! LP Anita

neznan uporabnik

8. apr 2004 11:45

Hvala ti Anita ! Jaz sem se že večkrat spravla, dol kg klatit, ampak sedaj pa čutim, da jim je odklenkalo, ker se že v ogledalu težko gledam, da ti o kakšnih mojih fotografijah sproh ne razlagam! Tudi jaz sem si pred tednom kupila Orbitrek in moram priznat, da mi je tam gori všeč.:) Enkrat sem si dala izračunat % maščobe in je bila zdravnica presenečana koliko mišične mase imam pod tem salom, no ampak, da ne bom samo govorila, MORAM TUDI UKREPAT. Ja in res je mene tudi kruh nese! SE mi zdi kot da v meni še en krat vzhaja. :) Hvala ti za spodbudo. Lepo postavico vam želim Katja Lepo bodite

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

8. apr 2004 12:10

Je katera začela 15.3., kot jaz? Kdaj je vodni dan? Je 12.4? Se moram pohvalit, da je včeraj oblekla hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo! Sicer sem se v nosečnosti zredila le za 8 kg, ki sem jih tudi pustila v porodnišnici, ampak sem bila vseeno širša in jih nisem mogla zapet. V omari me čaka še nekaj hlač, ki jih nisem mogla že nekaj časa zapet. Danes je sicer prišla "teta", kar se pozna tudi apetitu. . Upam, da ga bom premagala, saj me za kosilo čaka slasten zrezek s solatko. Punce! Izgubila sem stran, kjer sem si računala ITM. Mi katera napiše link? Hvala. Lp, Asja

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

8. apr 2004 13:07

Katja_S, kakšen orbitrek si si kupila in koliko si dala zanj - če ni skrivnost? Si zadovoljna??? Ga priporočaš? HVALA! Noel

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti