3. mar 2013 15:04
Danes ponovno en takšen perfekten dan za/pred mano.
Startal sem ob 3.00 z mojo UVERTURO; zeleni čaj + 2 piškota, ter knjižnimi projekti (trenutno v prebiranju treh knjig )
Nato je sledilo pripravljanje mojega VITAMINSKEGA zajtrka, kateri mi vzame 20min da ga pripravim, saj je treba za gurmansko uživanje delati nežno in počasi .
Zajtrk in prebiranje časopisja.
Nato malo skakanja po internetu, nakar je sledilo zamesitev dveh različnih mas za kekseke.
Tokratni VIKEND projekt se je imenoval: BREZ JAJC in NEOBIČAJNO.
Naredil ČOKO/KOKOS/SOLNI CVET KUKIJE ter fiiine (bom rekel da kar baquetta velikost) CANTUCCINE.
Sledilo je pospravljanje, pomivanje in uživanje ob glasbi, ter ob razmišljanju kaj bo za kosilo.
Nato peš v par km oddaljen SPAR, kjer se nakupil nekaj zelenjave, se naužil sonca, klepetal z družino po telefonum, za očeta stikal po BIOTOPU ter našel ČRNO KUMINO (papi so rekli, da jih bo infarkt, ko sem povedal ceno).
Hitro domov, kjer sem lepo po vrsti in organizirano skuhal že zapisano (saj veste kje) kosilo. Res sem ponosen, kakšen lep vrstni red sem imel in kako organizirano je vse potekalo. Kmalu bom za vženit, čujte :D
Kuham,pečem,pomiva,zgodaj vstajam....
Po kosilu sprehod okoli mestnega parka, nato pa, priznam, kot moje simpatične stare gospe sosede ob svojih MEHIŠKIH nadaljevankah, ali pa naše none ob ESMERALDI oz. SANTA BARBARI, da jaz preživim čas med 14.00 ter 16.00 pred prižganim TVjem, ter ogledu moje že kar 20 let naj naj serije MACGYVER. Napeto je!
Vonjave ob vstopu v stanovanje pa so bile tako omamne, da se mi je kar mirno storilo in sem prav vesel, da tako rad pečem. Mešanje muscavado karamelnega sladkorja, pečenih banan, limonine lupinice ter vanilije....ahhh.
Se sedaj tako lepo diši. NEPRECENLJIVO.
Sedaj še enega MACGYVERA pogledam, pol pa gledat klasiko MOJE PESMI MOJE SANJE.
Sledi večerja, knjiga in poročila.
Ostane samo še priprava kruheca za zajtrk, ter počasni odhod v svet sanj...