Volitve
22. sep 2008 12:56
... bombončkov in nagovarjanja iz prižnice! V Bevkah so celo v oznanilih imeli natisnjeno kaj je dolžnost kristjanov na volitvah, da se verniki ne bodo cvrli v smrtnem grehu.
kobra 1
22. sep 2008 13:03
ZAČETNICA je napisal/a: |
http://www.youtube.com/watch?v=Jpczxr9JIKcČe je to to...Začetnica |
Ja, temu sem se smejala. Imam bujno domišljijo in sem se takoj spomnila risanke Kalimero . Sicer sem pa te zadeve (kolikor sem jih) gledala bolj zato, ker rada poslušam spretne retorike in me tudi zelo zabava njihova obrazna mimika. Skratka, v predvolilnem času celo Hribarja nisem preveč pogrešala (Saša), sem se kar tem kljukcem nasmejala.
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 22. sep 2008 13:03:57
22. sep 2008 13:04
http://www.youtube.com/watch?v=nD_jlTEF0to&feature=r Je pa še to za pogledat. No vsekakor ni njegovo "gostilniško" nastopanje na mestu, nasmeji me pa vseeno. Jaz mu dam desetko. Začetnica
22. sep 2008 13:06
Ha, jaz sem samo vesela, da smo se rešli "zverine". O brezplačnih vrtcih in "brezplačni topli malici" za dijake pa sploh ne bom razpravljala, ker vidim zadevo s zelo realne organizacijske strani in vem, da je to en zelo neslan golaž. Sporočilo je spremenil(a) pegasti dne 22. sep 2008 13:07:09
22. sep 2008 13:35
rosie je napisal/a: |
VilmaS, ne bi rekla, da je pustila posledice, cerkev pa res nima nič pri tem; saj imaš v mislih višjo nataliteto, ne? Pravzaprav ima zasluge za to generacija 1950 - 1960 - med njimi sva tudi midva z možem. Takrat ( med leti 1975 don 1985) se je rodilo še relativno veliko otrok, ki zdaj postajajo starši.rosie |
Rosie, v mislih nisem imela natalitete niti česa podobnega... imela sem preblisk , ker si omenjala cerkveno diktaturo, v naslednjem stavku pa si se zahvalila bogu... mal sem bila žleht zaradi uporabe besed, z vsebino pa se strinjam; o cerkvi ne bi izgubljala besed..
Pegasti, o malici pa imaš prav- neslan golaž, pa tako mičkene porcije, da bi bile primerne za v brezplačni vrtec. Sin še vedno "štuka" s sendviči.
LP, V.
22. sep 2008 13:38
Nekateri ste zapisali: bilo je tako slabo, da slabše ne more bit. To govorijo pesimisti, opdimist bi dejal: o, je lahko.
ežoj
22. sep 2008 13:52
Vendelina jr. je napisal/a: |
................................................................................................... ................................................................................................... .................................................................................................. Pa od percepcije, da je politika pridobitna dejavnost. Naka, ni. ( pa je )Politika naj bi bila predvsem urejanje splošnih pogojev za funkcioniranje družbe (sprejemanje zakonodaje, vzpostavljanje insitucij, ki naj zagotavljajo pravno varstvo, izobraževanja, varnosti, vzpostavjanje institucij, ki naj zagotavljajo okoljsko, prometno in energetsko infrastrukturo, sprejemanje pravil za delovanje institucij v kulturi, znanosti, umetnosti, otroškem varstvu....). In kdorkoli začne resno razmišljati o tem, kako so ti podsistemi med seboj prepleteni in kako kompleksno je njihovo reguliranje, bo hitro ugotovil, da politika je pa daleč od tega, da bi bila lahka. In da razni ..................... ...................................................................................................... Vendelina jr. |
Z Vendelino bi se kar strinjal, če bi besedilo popravila kot zgoraj.
ežoj
22. sep 2008 13:52
Glede brezplačnega toplega obroka: a vi otrokom ob desetih dopoldan, ali pa ob enajstih, saj je vseeno, dajete doma enolončnice in makarone z mesom? In kako naj potem s polnim želodcem sledijo pouku?
Če so se že lotili, potem bi morali poskrebti za priemren "support" in po pouku zagotoviti topel obrok oziroma kosilo. Potem bi to bilo nekaj drugega kot cukrček v obliki vabila za obkrožanje prave številke.
In ali veste, na katerih šolah so zaradi teh obrokov najbolj zadovoljni? Na tistih, ki jih obnavljajo in imajo dober izgovor, da jim toplega onroka ni treba organizirat. Imamo srednješolko doma in iz prve roke vem, kaj govorim. Dobijo "suhi obork".
O tistem, kar sem sama izkusila na drugih področjih, na lastni koži, pa raje ne govorim.
In se strinjam z ežojem. Lahko je slabše, drži. A tudi bolje je vselej lahko. kaj je komu dobro in kaj slabo pa je spet odvisno od zornega kota in plašnic, ki nam jih nadenejo. Jaz sem svoje snela, da še malce naokoli vidim, ne le, da sem prisiljena gledati v eno samo smer.
Mamamia
mamamia
22. sep 2008 13:53
pa še to: kaj pa če novi vladarji upeljejo tehnične preglede avtomobilov na tri mesece, pa nalepke.........
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Svedri s parmezanovo kremo