15. sep 2009 19:36
Da ne bo koga infarkt, punce... RadaJem
15. sep 2009 19:36
Da ne bo koga infarkt, punce... RadaJem
15. sep 2009 19:42
Rimljanka, "tisti dnevi " so mišljeni kot dnevi menstruacije ( seveda branje med vrsticami nikjer ne škoduje ), je pa razčlenjevanje stavka in sestavka, odločitev in sposobnost vsakega posameznika. Alcika
15. sep 2009 19:49
Alcika, Rimljanka je že razumela. Vprašala je le, ker si napisala TUDI med tistimi dnevi. Ker, kolikor jaz zadevo razumem, se uporablja izključno v tistih dneh :)
Atina
15. sep 2009 19:51
Alcika, si pač napisala, da te pač zanima funkcionalnost TUDI med tistimi dnevi, pa me je zanimalo,...........
Z razumevanjem in branjem med vrsticami pa nimam problemov. Pa tudi o "tistih dnevih" ne govorim, kar menstruacija jim rečem, pa ne le na samem....,verjemi.
Jampina, nič ne mislim, kakšne sposobnosti vse ima ta posodica, kot vsaka posodica pač, a ne?
15. sep 2009 20:03
Najboljša je bila moja sošoilka "pa kej se kupi to đezvo?" Roncolino
16. sep 2009 10:37
v dm, stane 30 evrov. sama sem se pa za njo odločila ko sem primerjala: tamponi za 6 evrov ali lunette za 30.. pa sem se hitro odločila. ;) bannanna_v_slo ;)
16. sep 2009 10:50
He, he - jaz je pa še 6 mesecev ne rabim... Potem pa mogoče? Lp Moycaa
16. sep 2009 10:53
pol si boš pa mogla tavlko nabavit. hihi bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso