Posodica za menstruacijo

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

15. sep 2009 15:08

Vendelina, nisi razumela poante, ali pa si namenoma zašla. Eni lahko na forumu nemoteno govorijo o kroglicah, zajčkih, joškah, špangicah, brazilski depilaciji, linžeriji, ampak je pa skrajno mimo, če se omenja skodelica. Bohnedej. Na grmado s takimi. Ne vem, no. Velikokrat z zanimanjem prebiram tvoje prispevke, ampak včasih se mi pa zdi, da se zaganjaš samo zato, ker ti je dolgčas. Pusti ženske pri miru. Kozamurnik, ti pa tudi. Je res treba kliknit na temo, če se ti po njej želodec obrača? Meni se pa vampi gravžajo, pa ne bom zato šla pisat v teme o vampih, kako so nagnusni. Brez zamere, ampak pretiravate. RadaJem

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

15. sep 2009 15:36

Bejbi, moje kognitivne sposobnosti so čisto okej, disputirati se mi ne da, ne tu ne kje drugje, pa se mi ne da niti s tabo. Peace sister. Vendelina jr.

RadaJem  

15. sep 2009 15:39

:) se mi je zdelo, bejbi. RadaJem

kozamurnik

sporočila: 2311

15. sep 2009 17:19

RadaJem je napisal/a:
. Kozamurnik, ti pa tudi. Je res treba kliknit na temo, če se ti po njej želodec obrača? Meni se pa vampi gravžajo, pa ne bom zato šla pisat v teme o vampih, kako so nagnusni. Brez zamere, ampak pretiravate. RadaJem
prosim, ne pripisuj mi besed,ki jih nisem napisala:" da se mi po tej temi želodec obrača"npr,kot tudi ne, da se mi kaj gravža,ali da je nagnusno. To je tvoj stil,Radajem,ne moj. Ampak te po svoje razumem.Cigarete so krive, ne? kozamurnik

RadaJem  

15. sep 2009 17:30

Mogoče pa res malo. Malo pa tudi vaše zgražanje, ki je čisto nepotrebno. Tako kot moja reakcija, vem. RadaJem

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

15. sep 2009 18:08

Ej,Vendelina jr. glede tort ki so joškaste pa lulčkaste se pa ne strinjam s teboj!!!Še vse torte ,ki so bile erotičnih oblik so med prijatelji in prijateljicami katerim sem pekla ,požele same hvale in še eden do zdaj me ni vprašal ,"če mi kaj manjka ? " !!Erotika ,pa kar zraven spada mi ni tabu tema,čeprav ne obešam na oglasno desko "moje uradne ure" jampina

Alcika  

član od: 14.9.2008

sporočila: 192

15. sep 2009 18:59

zanimiva tema, brez dlake na jeziku. Me počasi navdušujete nad to posodico, bom mogla nabavit in sprobat in da vidimo funkcionalnost, tudi med tistimi dnevi !! Alcika

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

15. sep 2009 19:25

Alcika je napisal/a:
Me počasi navdušujete nad to posodico, bom mogla nabavit in sprobat in da vidimo funkcionalnost, tudi med tistimi dnevi !! Alcika

A to pomeni, da je funkcionalnost njena med onimi dnevi  pa drugačna? Skromno sprašujem; Kakšna? Samo sprašujem,..... saj smem, ane?

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

15. sep 2009 19:33

Rimljanka,a misliš da je posodica sposobna loviti tudi kakšne druge tekočine? Sam pol mislim da bi jo bilo potrebno pa okrog obrniti? Zanimivo 2v1 jampina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti