15. sep 2009 7:08
Ajoj, deževalo bo.
Punce, time out, okej, eno prestavo nižje, porfa. Namreč, point od kozamurnik (lady včasih dosti naravnost useka, npr, jaz bi se za podobno sporočilo malo bolj igrala z besedami in bi bile nianse drugačne) je v tem, da čisto vsega pa tudi ni treba povedati vesoljnemu spletu. Ne zaradi tega, ker bi bile lunetice, diafragmice, mirenice, kuglice kak tabu in o dogajanu tam spodaj vmes pa spodobne punce ne govorijo....Hvala bogu, nismo več tam. Ampak preprosto zaradi zaščite same sebe, ker ni treba, da smo je dom in svet seznanjem s čisto vsem, kar se sleherniku trenutno mota po glavi (ali pa kje drugje po telesu, matr sm grafična). Ni treba, da pustimo toliko sledi o sebi. In zlasti je nepotrebno, da zraven delamo še kolateralno škodo svojim domačim, ko govorimo o boleznih svojih otrok itd itd...
Oziroma, če že puščamo sledi, naj ima ta sled kak presežek. Bodisi, da ima zadeva neko duhovito pakungo (enim na tem forumu gre ta del izvrstno, enim dobro, eni so pa v tem šibki), bodisi da je ta informacija povezana še s kakšno dodano informacijo v smislu, kje je več objektivnih informacij o storitvi/produktu. Potem ima taka diskusija smisel. Medtem ko diskusija, "jaz imam lunetico, jaz imam tapone, jaz imam pa menopavzo"....tu pa kakega informacijskega presežka ravno ni. Samo nepotrebno puščanje sledi.
Vendelina jr.